Kalas!

Maja papperI fredags var det tammetusan dags för lite alkoholintag igen och vi laddade som vanligt upp hos mig. Filippa kunde inte hitta korken till vodkaflaskan som jag glömt kvar hemma hos henne, så hon hällde i allt i en oljeflaska innan hon gick hemifrån. Bra idé, tyckte hon. Sen fick Maja sitta och försöka ta bort det översta lagret med olja ur våra drinkar med papper i en halvtimme. Smarrigt.

Söderhof.1På Söderhof där vi hamnade runt niotiden fick jag från ingenstans i mig ca fem öl och efter det var jag kalasfull! Detta ledde till att jag krålade runt på golvet under främmande människors bord, vann en "längst-äkta-nagel-tävling" inne på tjejtoan, tog ca 20 bilder på mig och Lippa eftersom jag tyckte vi blev fula och såg fulla ut på varenda och sa sedan "tack och adjö, jag är full och ska jobba imorgon" och vinglade hem redan halv ett.

På morgonen när jag vaknade var min klocka 14:00 så jag kastade mig upp ur sängen och sprang runt i panik över att jag glömt att gå till jobbet! Sen kom jag på att jag ju tappat mobilen inne på Söderhof (det var därför jag glatt krålat runt på golvet) och att klockan bara var 8. Duktig flicka. Fick dock gå hem tre timmar för tidigt från jobbet för baksmällan slog in efter lunchtid, men men. Shit happens!


Konungens återkomst!

Nä ja skoja bara, det är bara jag som är tillbaka i stan. Har ju varit på landet med familjen, det roligaste där var väl att min polska galna farmor blev dyng efter julmiddagen och började skutta runt och hoa sig, och att jultomten kom ungefär sisådär en halv dag för sent (tyckte jag och lillsyrran) och när han väl kom pekade han fuck you och kastade paket på oss. Himlen var väldigt fin iaf.

25e, tillbaka i stan, en till julmiddag och firande med Peter och mamma, sen bar det av till Märsta för den årliga spritfesten som började med lustgas och slutade några timmar efter midnatt med att.. en kille var så yr så han krängde sig fast i ett litet rör på toaletten och vägrade komma ut och att en annan låg och stirrade rakt fram i en soffa i två timmar (vi trodde att han sov) tills han plötsligt ryckte till och sa "ja jävlar!", åt upp all julmat i köket och vandrade hem.

26e, hemfärd och en dusch, sen en tredje julmiddag med släkten på mammas sida och jag mår tammetusan fortfarande finemang trots allt julfirande! Roligaste där var att morfar som börjar bli senil gav bort en bok i julklapp till min mamma. Boken råkade dock tyvärr vara en som han lånat av henne två månader tidigare, men det förstod ju inte han.

27e, shopping och parkeringsböter på 700 spänn. Må mindre bra.

!

"Det bästa med julmat är att den åker ut igen så snabbt!"

- Ett sms på julaftonsnatten. Skribenten har dock valt att vara anonym.

Livet är underbart när underlivet är bart?

Inatt satt jag och tittade på Mtv Flasher när det plötsligt kom en musikvideo med en naken långhårig japan som hoppade runt i snön och tog sig på sin miniballe och juckade och såg allmänt glad ut. Videon hette "Everybody knows that you´re insane" och om jag kunde hitta den på internet skulle jag självklart delge er den, men så länge får ni nöja er med årets roligaste youtubeklipp om ni klickar här.

En liten eftersläntare..

Beviset på att det inte är någon idé att köra en skön pose när man ska vara på bild med mig och Filippa. Vi förstör typ allt ändå?

I onsdags var det ju lucia och jag som inte var utklädd till pepparkaksgumma dagen till ära utan mer till en halv ängel eftersom.. nej, nu tappade jag bort mig. Kvällen i snabba drag; vi var hemma hos Filippa och spelade buzz och drack cuba caramel någonting med mjölk, vi var på Söderhof en stundilund (det trodde ni inte om oss va!) sen gick vi åt olika håll och jag råkade gå förbi Bullwinkes där Iva, Pontan å Chrille vinkade in mig till sitt helt klart underliga sällskap. En av tjejerna (hon på bilden) hade pojkvän hemma men fick för honom
knulla hur mycket hon ville på krogen bara hon inte gick hem med någon. Tjejen var självklart även lesbisk eftersom hon var estet och hon hånglade gärnet med sin kompis som senare gick ut och grät eftersom någon trott att hon var prostituerad. Det var då jag tänkte "Nähä?!" och mina tankar kanske syntes igenom min skalle ..eller så nämnde jag någonting om att det kanske inte var så konstigt att han trott det.. men iaf började hon (observera, tjejen på bilden!) skälla ut mig och påpeka att jag minsann borde gå hem och tänka över mina principer. Det var min kväll. Jag blev totalchockad från det att jag såg henne tills det att jag gick därifrån, hem och la mig.

No diggity, no doubt!


Lucia

Don´t ask.
Lucia var för mig en allmänt konstig kväll. Jag blev utskälld av en lesbisk estet som inte riktigt hade alla indianer i kanoten, om man får säga så. Helkonstigt var det faktiskt. Hon knäckte mig totalt.
Efter nattens allmänna chock över alla dumsnutar som bara dras åt mitt håll av någon mystisk kraft ska jag nu ägna mig åt att vara helt normal; äta ostmackor, julshoppa med Johanna och sedan slöjobba till klockan halv två inatt.

So long - långkalsong.

Nakenchock

Vaknade precis av att en byggarbetare lyfte bort min dörr!!
Jag, som trodde att jag kunde gömma mig under täcket i min säng i mitt rum när de kom, insåg då att detta inte var fallet, satte mig upp och kved fram "Ehh, jag ska bara.. sätta på mig lite kläder!" varpå byggarbetaren blir vettskrämd och går och berättar för sin byggkompis att ett gäng kuddar visat sig vara en tjej. Jotack, that´s me hurru.

Det årliga julmyset!

På söndag tjejer. På förra årets julmys tryckte Filippa upp sina boobisar i Christinas pojkväns ansikte och brölade fram något i stil med "De här är väl inte för stora?!!" vilket, tillsammans med en hel del annat konstigt tjaffs, några månader senare resulterade i att tjejgänget totalsplittrades ...HAHAHA. Nämen det var ju sorgligt. I år ska vi dock inte ta saker på lika stort allvar och till och med hemska bröst-attacker är tillåtna.

Gänget..
..och hon som, enligt dem, förstörde allt : D

Hallåå!

Varför är ingen inne på msn när jag är inne för? Klockan 07-08 på morgonkvisten is the shit!

Igår hade jag namnsdag och inte en enda vän grattade mig. Man tycker ju faktiskt att ni borde komma ihåg att jag heter Anna i mellannamn, så skärpning gott folk. Känner mig djupt kränkt.

Senast när jag jobbade i garderoben var det ca 7 personer i kö och jag som inte är så pigg på att ta hand om många jackor samtidigt försöker högt och tydligt säga att "You know that there is free lockers around the corner?!" och viftar lite slappt med handen samtidigt som jag ska ta hand om italienaren först i kön. Denna glada person ser att jag viftar lite med armen och flyttar sig ett steg närmare mig exalterad över att vara först och inte fatta någonting, vilket resulterar i att hela kön blir konfunderad och tror att jag mumlat något om att jag vill ha kön på andra sidan, varpå alla förflyttar sig åt höger håll och ställer sig i en ny kö i exakt samma ordning. Haha de är så söta så när de är dumma.

Fucked up fyllor

Igår var det överraskningsfest för Erik. Grabbarna hade abbonerat hela undervåningen på Lemon och sen beställdes det in helrör efter helrör plus champagne och sen var alla närvarande karatefulla och hoppade omkring som små apor! Efter tolvslaget var det Petrus tur att fylla år och då tänkte någon smart jävel att nu är det dags för en shotbricka! Efter det visste folk varken ut eller in :)

Vid ett-tiden ungefär skingrades folk till höger och vänster och det ryktas att Erik full som en gris försökt köra en springtaxi med sin presentkorg under armen. Han lyckades inte. Själv tvingades jag av min fulle Peter gå hela vägen till Solna (från Kungsholmen!) i regnet. Jag och mina högklackade läckande mockaskor var inte de gladaste precis, och när vi kom till en kyrkogård totalvägrade jag och lyckades själv hamna i en gratistaxi vips som det var! Tadaa! ...idioter.

Ett hål i kinden.

Idag när jag åt lunch i personalrummet kläckte plötsligt även mamma ur sig att hon läst min (förra) blogg, vilket gav det oväntade resultatet att jag bet mig själv så hårt i kinden att jag till och med hörde ljudet av hur tanden trängde igenom kött, och sen fick jag spendera kommande 5 minutrarna med papper i munnen för att få bort allt blod. Tack morsan.

Igår vägrade jag partaja och försökte ha en sims-kväll med mig själv. Det lyckades sisådär. Skönaste samtalet måste ändå vara när Filippa ringde mig klockan halv ett på natten:

-"Heeej Rebecka, jag och Edvin är utanför dig just nu, vill du komma ner och hänga lite?! :D"
-"Nej

Kom ihåg!

Detta inlägg är mest för att jag ska komma ihåg eftersom jag inte har någon almenacka. Ni får helt enkelt ursäkta mig gott folk, hej.

Jobb November

Lördagen den 4e
Fritids torsdagen den 9e 12.30 - 16.30
Fritids fredagen den 10e 12.30 - 16.30
Lördagen den 11e
Söndagen den 12e
Onsdagen den 15e 12.00 - 15.00
Torsdagen den 16e 18.15 - Midnatt
Fritids fredagen den 17e 13.oo - 16.30
Söndagen den 19e
Måndagen den 20e 16.45 - 22.45
Fritids onsdagen den 22a 14.30 - 17.00
Torsdagen den 23e 17.30 - 00.30
Lördagen den 25e
Torsdagen den 30e 17.00 - 20.00
= 6269 kr efter skatt

December

Lördagen den 2a
Söndagen den 3e
Lördagen den 9e
Söndagen den 10e
Fritids tisdagen 12e 15.30 - 17.00
Torsdagen den 14e 18.30 - 01.30
Lördagen den 16e
Söndagen den 17e
Fredagen den 29e
Lördagen den 30e
= 5564 kr efter skatt. SKOJA BARA 6155 WOHO!

Januari
Lördagen den 6e
Söndagen den 7e
Fritids onsdagen den 10e kl 8 - 15.30       
Fritids torsdagen den 11e kl 10.30 - 17 
Fritids fredagen den 12e kl 9 - 17  
Söndagen den 14e  
Torsdagen den 18e klockan 18.15 - 01
=4040 kr efter skatt

Februari
Lördagen den 3e klockan 18 - 01
Fritids måndagen den 12e kl 13 - 17.30
Fritids tisdagen den 13e kl 13 - 17
Fredagen den 16e kl 18 - 22
Lördagen den 17e kl 09.30 - 16
Söndagen den 18e kl 09.30 -16

Mars
Fritids måndagen den 5e kl 13-17
Tisdagen den 13e kl 12 - 19
Torsdagen den 15e kl 8-17
Fritids fredagen den 16e kl 10 - 16
Fredagen den 23e kl 10 - 14 Fritids 14 - 17
Lördagen den 24e kl 11.30 - 15.30
Fritids tisdagen den 27e kl 13 - 17
Onsdagen den 28e kl 17.45 -21.30
Lördagen den 31a kl 11.30 - 15.30

April
Söndagen den 1a kl 11.30 - 15.30
Lördagen den 7e kl 14 - 18
Söndagen den 8e kl 11.30 - 15.30

Maj
Onsdagen den 2a kl 16.30 - 21.30
Torsdagen den 3e kl 18 - 23.30 -
Fredagen den 4e kl 18 - 22
Lördagen den 5e kl 9.30 - 14
Söndagen den 6e kl 9.30 - 14
Tisdagen den 8e kl 8.30 - 18
Lördagen den 12e kl 12 - 16.30
Söndagen den 13e kl 12 - 16.30
Lördagen den 19e kl 12 - 16
Lördagen den 26e kl 12 - 16
Söndagen den 27e kl 12 - 16

Juni

Jobbat en dag på skolan 8 timmar ! Kolla upp!

Juli
2a kl 12 - 14
24e kl 15 - 20

Augusti
5e kl 9.30 - 18
14 kl 12 - 16
Fritids 16e kl
Fritids 17e kl
Söndag 19e 9.30 - 18
31 kl 18 - 22

September
21a fredag 9.30 - 18
27e 17 - 21

Oktober = 5597 kr i lön? (Minus några dagar som kom på förra lönen.)
3e ons 18 - 21 G
4e tors 18 - 24 G
5e fre 18 - 21.30 G
7e sön 14 - 18 = 1192 kr den veckan

9e tis 9.30 - 14
11e tors 9.30 - 18
12e fre 9.30 - 18
13e lör 14 - 18 = 1696 kr den veckan

16e tis 10.45 - 14 Garderob (skickas till Ave Maria) och sen Avlösare för Christian 17 - 20
17e ons 8 - 19.30 Garderob
19e fre BL 14 - 18 = 1444 kr den veckan

25e tors 12-17.40 avlösare egen blankett 383
27e lör 13 - 18 egen blankett
28e sön 13 - 18 -> egen blankett helena åberg lättläst = 1265 kr den veckan

November
3e lör 14-18 avlösare
4e sön 12 - 17.30 avlösare = 6 tim = 1058 kr denna vecka

11e sön 12 - 17.20 avlösare = 6 tim = 529 kr denna vecka

14e ons 9.30 - 18
15e tors avlösare 11.15 - 17.40 = 6 timmar är man avlösare på papperet! Wihu! = 940 kr
17e lör 12 - 16.30 audioguide = 397 kr = 1336 kr denna vecka

20e tis 9.30 - 20  =10h
21a ons avlösare = 6h
22a torsdag 9.30 - 18 = 8h = 1612 kr
24e lördag 9.30 - 18 = 8h
25e söndag 9.30 - 18 = 8h =  1411 för helgen    = 3023 kr denna vecka

Torsdag 29e 9.30 - 18 = 537 kr denna vecka

= 6483 kr denna månad

December
3e mån 9 - 15 ? säkerhetsutbildning
4e tis 9.30 - 20
5e ons 9.30 - 18
6e tor 9.30 - 18 heldag
9e sön heldag
18e tis 5 h = 3393 kr denna månad

Februari
9e lör 13 - 16
10e sön 9.30 - 18
12e tis 13 - 18
13e ons 9,30 - 18
14e tors 8,30 - 18
15e fre 9,30 - 18
16e lör 9,30 - 18
17e sön 9,30 - 18
19e tis Avlösare 8 timmar
20e ons Avlösare 6 timmar  = 5343 kr

26e tis 9,30 - 18
27e ons 9,30 - 18

Mars
1a lör Avlös
 2a sön avlös
4e tis hel 10 h
6e tors garderob 12 h
8e lör hel
9e sön avlös
11e tis hel 10 h
12e ons hel
15e lör av
16e sön av
18e tis 8 h
20e tors hel
21 fre hel + förhöjd ob
23e sön hel + förhöjd ob      minus fyra timmar
25e tis 10 h
27e tors hel
29e lör hel

4856 kr för helgdagar
5509 för vardagar WOOOHOOO


52 timmar = 3494 kr
HelgOB = 578 kr
Vanlig OB = 95 kr