Shut up, and sleep with me come on why don't you sleep with me, shut up!

image624

Rebbi skrev nedan att hon är glad idag.
Det är jag med...

FÖR JAG FÅR ÖVER 11000 I SKATTEÅTERBÄRING !!!!! : D : D

Alla är vi feta honkor

Vissa läste kanske fel i rubriken.Det är lite meningen med det hela.

Ni vet såna där människor som sitter ensamma och ler, ibland tom skrattar, på tunnelbanan utan någon uppenbar orsak? Såna människor som man i sin tur börjar skratta åt för de ser så fåniga ut?
Well, idag är jag en sån. Jag undrar verkligen vad de som går utanför mitt rum på kontoret tänker när jag först sitter och ler världens största smile och då och då utbrister ett garv. Och jag har ingen aning varför! Men det bästa är att jag självklart börjar asgarva åt det faktum att jag skrattar åt ingen anledning alls.

Shooo, len!

Jag är besatt. Av kjolar. Kolla så söt den är!
Idag ska jag ut och jaga detta lilla tygstycke. Raaour!



För övrigt. Alla små söta tjejer som skriver konstiga kommentarer i min blogg. Åh, vill man inte bara äta upp dem? Skulle säkert smaka skitbra med pasta när man är lite hungrig. Puzz å hej : )

Svar från Rebbi till inlägget nedanför: Ja, fast det är coolt ändå. Rebecca/cka är ju ett riktigt snyggt namn.

Att-göra-lista

Åh. Eftersom mina dagar inte brukar innehålla så mycket att hålla reda på måste jag göra en lista för i morgon. Stackars stackars mig. Hur ska jag hålla reda på allting?

Så..

1.
Åka till Ikea och köpa något färgglatt duschdraperi, så det inte ekar så mycket på toan när Emil pruttar. Kanske ta med Uuis?
2. Shoppa en skvätt... (Stan ligger ju ändå på hemvägen från Ikea...). Hmm. Kanske ta med Uuis dit också? Hon brukar ändå aldrig ha något att göra på dagarna.
3. Gå till systemet. (Dit får inte Uua följa med för hon är för liten.)
4. Städa och tvätta. (Vafan, var kom den punkten ifrån? Maaamma!!)
5. Sätta upp en hasp på badrumsdörren, så ingen kommer in när Emil vill prutta en stund.
6. Bli jagad runt i lägenheten av Emil efter han läst det här inlägget.

Update!
7. Akta sig för SL-kontrollanter. Eftersom Rebecka verkar ha ganska så otur med dem så måste jag varna henne då jag såg dem vid både Mariatorget och Centralen. Watch out.

Svar på Updaten :
Det är lugnt Rebbi, jag har köpt SL-kort :) / Rebecka.

(För övrigt. Måste vi heta samma sak? Sjukt irriterande.)

Come crashing in, into my little world

image615image614image619image617 image618image612image613image620image621
Emil hajja inte riktigt grejen


Moooviestar ooh moviesta a a ar

Sådär ja. Var helt sjukt bakis nyss här i kassan på jobbet. Krälade omkring på stolen och darrade när jag räckte fram växel till besökarna. Men nu så, nu är jag botad och mår topp! Det enda som krävdes var ett litet kräkmaraton inne på toaletten. Fyra tagningar, som jag sa till Emil. Aaaction! *Uäähh* Aaction!

Oh I'm so sexy

Nu; back to work. Ikväll kommer bilderna upp så håll utkik :)
Inte bilder från toaletten alltså utan från igår. Pussilusk!

image611

Think inside the box. Visst ser jag dryg ut?

Guilty Pleasure

Kom just hem efter en kväll på Snaps. Fick öl över hela mig. Dansade som en galning. Ringde Hn, hon var hemma. Tråkigt. Nu ska jag sova med Harry Potter eller ligga med Harry Potter som jag hellre säger. / Rebbi

Jag hatar påsken

Hjälp!! Paniik! Aaaah! Provade lite gamla toppar idag. Söta små ting. Reagerade över en vit tight skjorta, den satt nämligen lite väl tight, idag. Drog i den åt lite olika håll och funderade på att byta till en bikiniöverdel för att göra boobsen mindre. Begav mig till slut ut i vardagsrummet för att spana in skjortan i helkroppsspegeln och hjäälp vad tight den satt, det var helt sjukt! Ringde till Emil och beklagade mig en smula över att jag blivit tjock men han, min hjälte, lugnade genast ner mig genom att förklara att det säkerligen bara var skjortan som krympt i tvätten. Puuhh..

Så nu, några timmar senare, skulle jag gå ut i köket och borsta tänderna då jag plötsligt får syn på en godisskål på köksbänken mitt emot. Jag blir helt virrig, gör lite spasmiska ryck fram och tillbaka mellan tandborsten och godisskålen tills jag skriker till av stress över det jobbiga valet. Mamma, som försöker sova i rummet bredvid, blir livrädd och jag berättar om den hemska upplevelsen jag hade med skjortan några timmar tidigare.

Då. Då säger inte mamma som vilken annan snäll mamma som helst skulle ha gjort; "såja, den har nog bara krympt i tvätten..." utan hon börjar gorma om att jag ska väga mig och tycker att det hela är oerhört roligt.

Och hjääälp!! Jag vägde ett kilo mer än jag brukar göra!! Vad ska jag ta mig till?!
Ibland är min mamma så taskig.

image610
Jäklaskitprinskorvar

Kom nu ketchup, så går vi

Åh. Det är alltid lika jobbigt när man ska packa upp sin lilla matlåda i personalrummet. Alla andra har med sig färgsprakande sallader, nytänkande vegetariska rätter eller någon finmiddag de bjudit sina gäster på dagen innan. Dessa exotska ting breder de förnämt ut framför sig för att sedan deklarera innehållet för de andra vid bordet och sedan hugga in.
Och där sitter jag på ett hörn. I min matlåda ligger det prinskorv med macaroner. Jag har dagen till ära även två små tomater vid sidan om, för att stajla lite på mitt alldeles egna sätt. Fast jag är ju glad ändå, för mina prinskorvar är stekta med kärlek. :)

Så kan man också se på en väldigt lång skinka

Är på jobbet. Nyss när jag stod som vakt i en av salarna stånkade en liten liten tant fram till mig. Hon var väl bara några meter bort men åh så lång tid det tog innan hon lyckats kånka fram hela vägen. När hon väl kommit fram kollade hon upp på mig, med världens gladaste leende, och sa: "Du, den där jättepenisen, var är den någonstans?!"


It's Rebecca, bitch

Jaha, vem är jag då? Jag tänkte att jag kanske skulle presentera mig. Rebecca heter jag. Uppvuxen på Söder (of course) men bor för närvarande i Vasastan. Pluggar grafisk design, är gymnastiktränare och jobbar i butik. Det är jag det. Den andra kvigan.


Rebecca bitch

Så bytte vi bloggnamn till någonting mycket mer sexigt

-"Alltså, varför har ingen sagt att de tjänar så mycket?!" - jag, som är halvt upprörd över att jag inte tjänar någonting på min blogg.
-"Det kan bli din nya grej, så slipper du bli chef här! "Kvigans blogg"." - en på jobbet. ( Rebecka betyder kviga, jag kallas det på jobbet.)
-"Ah, fan vad bra!! Men, nu har jag slagit ihop bloggen med en annan tjej, hon heter också Rebecca...."

...Jag funderar på vad vår nya blogg ska heta....

-"Men, det betyder ju samma sak! Kvigorna!!"

Som PRansvarig på min blogg har jag en känsla av att detta kommer gå ..skitbra

Åh. Har gått och längtat till nästa lön jätteplättelänge och tänkt att guud vad jag ska shoppa! Men.. Minus SL-kort, böter till SL, en ny digitalkamera och säsongskort till AIK inser jag att jag inte är en så ritch bitch som jag trodde!? What's up with that liksom! Hoppas jag får in alla de där annonsintäkterna som BlondinBella snackar om bara, känner att det börjar bli dags för dem att trilla in nu. Hallå? Ingen som vill göra reklam på våår sida?

Aja, tänkte ha hemmafest den 29e iaf, som en andra inflyttningsfest eftersom vi har fått nytt badrum och det måste firas! Ska bara kasta ut lilla mamsing så hon får sova i sin ateljé sen är allt spikat och hur bra som helst. Någon som är på?

Snart ska jag och Rebecca också gå på kändisfester

Hihi. Ryktas att någon jag känner gick hem med Idol-Erik för inte så länge sedan.. Wo o o ah!
Gissa vem?
Fast... när vi ändå är inne på det ämnet så kan ju jag dårå berätta att jag sålde en biljett till Daniel Breitholtz för några dagar sedan. Det är typ mer credd.

 

Jag menar. Vem ser ballast ut? Idol-Erik, ha ha ha.. Och själv går man ju hem med Empa the maaaaaan hela dagarna. Där ni, där kan vi börja snacka.

Conichiwa Bitches !!

Kära damer och herrar
Idag läste jag en artikel på aftonbladet om hur mycket bloggtjejerna tjänar varje månad och jag säger då det; HERREGUDARS!!
Varför har ingen sagt det till mig för?!
Så, nu jäklar allihopa, jädrar anamma, nu ska ni få se på andra bullar, speciellt fler bullar än tidigare eftersom vi ska bli rika och då kan köpa MASSOR AV BULLAR OCH HA BULLKALAS HELA DAGARNA!!

Så. Idag går jag och Rebbi ihop och blir ett. Två Rebeck/ccor är skitalätt att hålla reda på.
Vi ska börja kommentera som galningar, uppdatera stup i kvarten och tjäna kosing.
Chillevippen på er - nu är vi en mer!

image607

Delicatobollar är faktiskt jättebra mot feber

HAHAHAHAHAHA
Imorse hade Emil hög feber och kläckte därför lite ängsligt ur sig kommentaren "shit vad jag kommer gå ner i vikt :("
Hahahaha jag döööör veeet ni hur mycket vi har ätit idag eller bara för han är sjuk hahaha han är så gullig
Min lilla pruttis <3

image606

Lars and the real girrl

Hmm.
Inte trodde man att första gången man grät på ett bra tag skulle vara till en film om en knulldocka?!
Skumt.
Var nog bara för vi inte drack något i helgen. Måste ändras.



Hej hopp - tänk vad bra att man inte har en gummikropp!
(Dåligt rim. Förlååt.)

Muuumin Murra


    
   


Man lever i en värld som man är tvungen att vara smart i, desto viktigare känns det med ett full-och-dum-party!!!



Snacka om ångest hurruni...
Men men, nu ska vi på kryssning, see yaaa! : D

Vi har en tecknarspion på Mickelsbergsvägen!

Ellen och Lasse

Ser ni vilka det är? :)

Sålt pengarna å tappat potatisen

Idag ska jag förändra mitt liv! Ta nya härliga tag! Våren är kommen hoppfallerallaley! 
Imorse cyklade jag till jobbet. På en skitcool rosa cykel. Jag var hälsosam och duktig och folk visslade efter mig då jag svishade förbi!
Sista backen innan jobbet orkade jag inte mer. Jag gick upp med cykeln. Med min nyligen upptäckta astma var det för jobbigt att trampa. Jag hade svinont i öronen, halsen mådde skit, benen var skakiga och händerna djupfrysta.
Jag fick böter av SL igår och är slut som artist.

Simply the best

Igår hamnade jag i bråk igen. På tunnelbanan. Jag kan inte förstå att alla jäkla tanter fortfarande försöker tränga sig framför mig?! Vet hut! De borde vid det här laget veta att jag är världsmästare i att armbåga folk !
Igår var det en riktig duell. Jag närmar mig glatt tunnelbanan då plötsligt, vad är det jag ser? En jäkla armbåge. Rakt nedanför näsan på mig. Då började det. På en sekund. Min arm framför hennes. En tydlig knuff från sidan, en sur min. Hennes axel lite mer bestämt framför min arm. Hela min armjäkel framför henne. Och så var det dags att gå på. Vi stövlade oss sida vid sida bestämt in i vagnen. Hon grabbade tag i en stolpe och klängde sig fast. Översittarminen. Fuck. Jag fortsatte in bland sittplatserna. Ticktackticktack. Hennes blick brände i min nacke. Och där. Där var den. Sittplatsen.

I'm in love

   

Åhh.
Jag har hittat mitt drömhem!
Hmm.
Bara att sätta igång alltså..
Någon som vill komma på syjunta?

"An Ä is an A with two pricks on" - Carola

Igår åkte jag till Skärholmen för att kolla om en väska jag vill ha kommit in i butik.
Jag kom tillbaka med en plattång. ...Och en turkos tvmöbel.
Eller, tvmöbeln fick jag inte ens med mig, den måste Emil och hans pappa åka och hämta med bil imorgon för den väger lika mycket som ett kylskåp.
Hmm. Varför ska jag alltid vara så komplicerad ?

I said are you gonna be my girl?

Igår fick jag ett sms av min lillasyster. Det stod:
" Det snöar!! :D "

Jag svarade:
" Har du mjäll? "

 

I'm evil

Vii står när dom andra faller

Hahha igår det var så himla roligt på Tempel Bar, Elias satt en lång stund och tittade på mig och Emil med hundögon och berättade hur avundsjuk han är på vårt förhållande och på att jag och Emil bara utstrålar kärlek till varandra. Han bjöd till och med 2tusen för att få byta en stund (jag försökte få upp priset till 1500 tills jag insåg att det var åt fel håll). Och vad gör Emil?! Han spiller ut en hel öl på Elias. Allt hamnade på Elias. Hahahaha snacka om att sparka på den som redan ligger. I love it



Snutteprutt <3

Kiiltohoito !

Konversation i Vietnäm:

- E l e f a n t h   S n a i l .... Åhh, man kan äta elefantsnabel här !!! : O
- Rebecka, du läser på snigelmenyn.


Hm. Jag har precis tvättat håret i handfatet. Mycket krångligt faktiskt. Med enbart Balsam också. Fråga mig inte hur jag fick den idén men är det fest så är det fest och det innebär ju balsam som jag brukar säga. Vi får se hur det blir. Ser ni någon på stan ikväll som ser ut som Den där Mary kan ni ju vinka iaf.



På bilden; en homosexuell palm

Just another rainy sunday afternoon

Haha hoho det springer runt en hund i lobbyn!
Åh herre min ge.
Ibland är det så tråkigt att jobba så jag nästan får spader.