Bang bang

GolddiggerSkön brutta! Gifte sig med en rullstolsburen 54årig man som precis vunnit 180 miljoner på lotto, och sen plötsligt har något skjutit honom fem gånger i bakhuvudet! Hoppsan sa, vem kan det vara?

Golddigger - just a whore but smarter...? : )




Mirror mirror on the wall

Oksana
Hej hej hallå dagboken. Idag tänkte jag skriva lite om Oksana, enligt rykten Chippens kära flickvän och en jäklans snygg brud, som ska bli den nya Viktoria Silvstedt. Eller förhoppningsvis inte den nya utan snarare en till. Jag tycker därför att vi alla ska ha en tyst minut och hålla tummarna för att svengelska på heltid inte ingår i dealen.
......
Nu ska jag äta glass och hallon och försöka kasta ut mamma som bosatt sig i mitt rum! Tjolahopp tjolahej.

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar, eller dela.

Britney ParisHaha, den här bilden påminner mig om när jag och Johanna hoppade runt döfulla på stureplan med varsin sko och en varmkorv! Och då ska jag säga er att det inte är särskilt enkelt att se stilfull ut samtidigt som man studsar fram med bara en sko på sig, och speciellt inte om tjejen bredvid ser lika fånig ut! ( ..Och speciellt inte om den tjejen är johanna, hö hö hö, nä jag skoja. )

Ja, ungefär som på bilden såg vi ut, Jojo med sina big tits och jag med mina normala. Bonk... Bonk. Upp och ner, ja inte uppåner dårå men vi studsade upp och ner eftersom det lätt blir så om man bara har en hög sko på sig, ja inte hög som i knarkad men.. Ja, ni förstår.

By the way, hur i helskotta delar man på ett par strumpbyxor? Helt klart en större prestation än att dela på ett par vackra skor (varför gjorde vi det förresten?) Åh vi är sådana trendsättare jag och mina homegirls! 



Sosarora

Jag och SosaroraIdag var jag och lillsyrran på Sveriges första 4D bio. I överlag var det inte så speciellt, förutom när man blev attackerad av en fluga som flög emot en och surrade en i nacken. Tydligen var gubben bakom oss väldigt kittlig för han började genast skratta högt som ett riktigt stort murveldjur vilket smittade av sig på mig och syrran som blev otroligt fnissiga ju mer vi tänkte på flugan.  Ja, jag måste erkänna, vi satt faktiskt och skrattade i flera minuter efteråt. Åt EN LITEN FJUTTIG FLUGA!

Puss och kram fitt banan ( Dagens roligaste, HA HA HA )

dra i snöret

Sofi

Okej, jag börjar bli sjukt scizofren i huvudet. Varannan dag sitter jag hysteriskt och knappar runt på alla resebolagens hemsidor för att kolla om det finns några sistaminutenresor till Thailand. Sen får jag värsta ångesten och tänker att herre min ge om jag sparar mig lite så kan jag och det gamla goa tjejgänget åka på feta semestern i sommar istället och parta gärnet och bli bruna som bajskorvar. Jag ska ju även försöka mig på festivallivet ett litet tag i Roskilde, och då måste jag ha råd med mycket öl så jag inte märker hur smutsig jag är.

Nä, jag måste försöka stanna hemma i staden som frusit till is. Det är nog en order till mig själv. Kan ingen hålla i mig? Jag ska binda fast mig i min garderob nu. Får se om jag når att blogga därifrån... Och glöm för guds skull inte bort att klättra in hit och knyta loss mig om en månad.

Veckans trendspaning

Rebecka lookalikes

Tittade runt lite på www.celebworld.org och kom fram till slutsatsen att den senaste Hollywoodtrenden är att se ut som ...MIG! VAFAN! Kan de inte bara lägga ner och sluta härma mig? Sådär ser ju JAG ut!

Jag skojar bara. Vet inte om ni visste det men vi är fyrlingar, så det är inte så konstigt att vi har våra dagar då vi liknar varandra.
Eller .. Va?


Jäklans fyndigt hurrni

Årets Julklapp

Hihi. Den här pincetten med lampa skulle jag vilja ge till Filippa. Ibland kan man knappt se henne för hon har två buskar i vägen en bit ovanför ögonen. Som solskydd kanske. Hon är alltid väldigt praktisk av sig den tjejen.

Fullt ös medvetslös

Sp3e

Utgång på fredag med de gamla stjärtarna! Än så länge har Emma, Malin, Johanna, jag, Sigge, Daniel, Sjöblom, Youssef, André, KK och Andrea hakat på. Frågan är bara; vart fan ska vi?

Uppdatering: Soft bar är bajset.

Varmkorv boogie!

Varmkorv boogie

Åt precis en och en halv chorizo!
Fast chorizos är ofta för starka för mig.
De här chorizona var väldigt starka tyckte jag.
Så då får jag dricka massa vatten till.
Och så mår jag illa av allt vatten jag druckit.
Jävla chorizos.

Farmor

FarmorIdag var jag hemma hos farmor för att fira min pappas mellandagsnamnsdag (jag vet, vi är döfjantiga!). Min farmor är utan tvekan världens tuffaste person, och så säger jag inte för att vara söt eftersom hon är min farmor gullenutt, utan för att alla jag känner skulle bli så jävla knäckta om de träffade henne.

Hon är en av de få som överlevde koncentrationslägrena under andra världskriget som fortfarande är vid liv. Hon såg människor desperata av hunger äta på andra människor, hennes föräldrar försvann i Auschwitz och när amerikanarna kom för att bränna upp lägrena lämnades hon för att dö. Hennes lillasyster bar henne ut ur de brinnande barackerna. När hon kom till Sverige var hon runt 20 år och vägde 25 kilo. Hon lades in på ett sjukhem uppe i Dalarna. Efter några dagar hittade sköterskorna blodpudding under hennes huvudkudde i sängen, som hon sparat för att ha någonting att äta nästa dag. Det är min farmor, men nu har hon gjort comeback. Dvs hon är tjock ...och stentuff! :)

If i was a rich girl nanana

Sluta titta efter vad själva bilden heter!

..skulle jag lätt köpa alla de här klänningarna från Juicy Couture...
Men iallafall, imorgon ska jag ut och köpa tyger till klänningen som jag ska sy. Har tänkt mig någon slags blandning mellan ettan och trean här ovanför men smarrigt ska det nog bli hur som helst! Fick massa snygga skärp från min farmor idag också som jag ska ha i åtanke. Sådär som Mumin!

Johanna följer stenhårt "Mitt i Naturen"

Johanna

Ibland är hon lite ball trots allt den där Paris.

Hihi

http://www.fhm.com/site/content/article.aspx?ID=15544

Stockholm Stockholm stad i världen..

ChristinaTänk vad skönt det skulle vara om man den första december bara BLUBB! Och blev baotafet. Så skulle man slippa frysa hela dagarna utan kunde bara gå runt och ..gadong ..gadong. Sen när det börjar bli lite varmare igen tar man fram en nål och bara pshyy och blir helt smal och fin igen.

Igår när jag lungt traskade till pendeln på Centralen var det så mycket folk överallt så att jag bara gick och log för mig själv och tänkte att jag är nog i mitt alldeles egna Bangkok just nu, Stockholm är nog inte så tokigt ändå. Sedan hamnade jag vips som det var i värsta firandet för Christer Fuglesang som verkade lika förvirrad som jag var i folkvimlet och allt var bara sådär julmysigt som det kan vara ibland. Fast det nästan är februari dårå.

Nä, ju mer jag kollar på bilden här bredvid ju mer kissnödig blir jag! Måste snart pallra mig till toan. Ja, nu får det vara dags. Prutt å hej leverpastej

Tjofadeklittan lambo!

JeansTyvärr gott folk (speciellt Oskar som tjatat varje dag), men det bidde faktiskt inga rosa jeans! Jag hade inga högklackade att prova dem med och i ljuset från de hemska spotlightsen inne i provrummet klickade vi bara inte. Vår kärlek till varandra var plötsligt som bortblåst. Borta med vinden! Ja, ni get the point.

Kilade istället in på HM en snabbis och plockade upp ett par gråa korta jeans samt en stor svart pälsmössa. Känner mig som en rysk gubbe med mustach (fast utan mustaschen, I promise, har fortfarande 60 år kvar till den fasen!) när jag har på mig den fast ändå lite gullig sisådär.

Igår kväll skulle jag och Peter se The Departed på Sergelbiografen ..trodde vi!
5 minuter innan filmen skulle börja frågade jag vilken salong filmen gick i och vi upptäckte till vår fasa att vi strosat runt i en halvtimme på helt fel biograf!! Så vi fick helt enkelt ta vårt godis och vår Hollywood + meny och skutta genom snön och kylan ända bort till Rigoletto. Vi såg nog rätt roliga ut måste jag medge. Alla festprissar gick runt i högklackat och var fina på väg till Stureplan medan vi svishade förbi med popcorn flygandes omkring oss.

Koko bäng som en gök

I lördags skrattade Emma så mycket så hon krockade med två ölglas och fick en bula i pannan, hahaha. Hon är så konstig den tjejen. Låt er inte luras av hur oskyldig hon ser ut på fotot, egentligen är hon SMYGHARDCORE så det sjunger om det!

 Emma

Ska avsluta inlägget med dagens gissningslek för alla barnen: Gissa vem Emma försöker vara med på bild med? Obs: Bilden är tagen på Söderhof. Ett ställe som alltså ligger på Söder. Ha ha det är så roligt att retas! : )

Bortspolad

Jeansrumpor

Imorgon ska jag med min nya lön i bakfickan ge mig ut på jeansletning i stan. De här rumporna skulle jag inte banga en sekund på, men själv ska jag nog sikta in mig på de rosa brallorna då jag redan nu känner mig som ett med dem. De vill ha mig. SKITMYCKET.

Efter det ska jag gå och leta tyger till klädesplagget jag ska sy i min, Rebbi och Maddiii sy-tävling. Jättefjantigt, jag vet, men jag kan verkligen inte hjälpa att mesarna började hålla på och utmana mig och shit. Men säg inte till dem att jag sagt det här. It's our little secret!

Sekret är för den delen ett jätteäckligt ord. Det får nog komma på andraplats efter ordet Smegma i dagens snusk-tävling.

Gyllene tider

Gotland

När jag vaknade idag ..fick jag ett telefonsamtal från Björngårdsskolan där jag brukar vikariera som fritidslärare. Kärringen undrade om jag kunde jobba i Köket en dag!! Är hon helt koko bäng, ser jag ut som någon som springer runt och diskar småskitarnas snuskiga tallrikar eller? Nop, det får de göra själva sa jag fast lite smidigare: ("Nja, helst inte idag...")

Jaja, det jag egentligen skulle skriva om var när jag vaknade för andra gången och plötsligt insåg en sak; Filippa är borta. Min stadiga shopping-, party- och sovkompanjon är borta i hela fem veckor. Känner mig helt ensam och övergiven. Min pojkvän kommer bli medtvingad till mycket den här månaden...

Jag vill också ha sommar och sol och kort taight kjol : (

Jag har kommit på mitt projekt!

JLO igen

Har fundilerat fram och tillbaka över vad jag ska göra under tiden då Filippa är borta i Thailand (det vill säga fem veckor.) Jag måste nämligen sysselsätta mig med något för att inte bli helt fucked up i huvudet av tristess och hänga på Arlanda varje dag för att försöka smuggla in mig själv på ett flygplan och åka efter!

And now I know! Jag ska fansinken sy minst ett klädesplagg, och det MÅSTE vara klart inom fem veckor. Attans, det är rätt kort tid när jag tänker efter....

Några förslag?

My humpis my humpis

JLO

Hetaste jeansen från Jennifer Lopez klädlinje, och det värsta av allt; de kostar bara runt en femhundring! Nä fy tusan, nu förstår jag varför jag aldrig använder jeans och det är ju för att de finaste helt enkelt inte finns i det långa landet falukorv! Eller..?

För mycket fritid? Oh yes!

Adidas

Skulle jag åka häst regelbundet skulle jag nog haffa Missy Elliotts kollektion som helt klart är inspirerad av ridmodet! Jag själv har iofs bara dåliga minnen från ridkläder måste jag erkänna. När jag var på mitt andra ridläger hällde de varmt vatten över våra skor när vi skulle in på en ladugård (japp, jag har faktiskt varit i en ladugård en gång!) vilket orsakade en brännskada på min kära fossing. Och vi var smarta nog att ha bomull på blåsan, vilket fastnade i köttsåret som uppstod efter några dagar och som vi fick plocka bort med pincett en vecka senare. Japp, det var goda tider det! Men de här plaggen var rätt fina iaf! : )

Ompa Ompa didelidoo

Bikbok

Idag köpte jag en lurvig brun björntröja på Bikbok. Sedan tog jag farväl av Filippa som åker till Thailand inatt och gick hem och gosade ner mig i den lurviga tjocktröjan tillsammans med mina leopard-tights och såg ut som en riktigt scizofren ..sengångare!

Bilderna här ovanför är för övrigt helt underbara. Jag bara äälskar Bikboks design på
hemsidan och butikerna har riktiga guldklimpar bland kläderna. Man vill bara springa runt och vara streetchic och ball när man ser dem. By the way, någon som vet var de rosa jeansen finns irl? : )

Dum och dummare.

SyskonkärlekIdag ringde Filippa mig när jag struttade runt i Solna Centrum och babblade lite frånvarande tills hon efter några minuter utbrast "Nejmen, gud vad dum jag är, jag rotade igenom hela min resväska efter mobilen tills jag insåg att, jag håller den ju faktiskt mot örat!" Vi garvar en stund åt hur korkad hon är, bestämmer mötesplats vid t-centralen och lägger på.

10 minuter senare kliver jag av tunnelbanan ...i Kista.

Och det kommer bli en lång kall vinter.

SkoI förrgår kände jag att nu är det ju för helskotta snart vår, så jag kilade ut på stan och köpte ett par pumps. Bra tänkt Rebecka, bra. Ibland känns det som att gud bara vill retas!

För övrigt ryktas det att killarna i Thailand varken vet ut eller in eftersom alla kvinnor där borta visat sig haft snorre och alla snubbar har muttor. Snacka om förvirrande. Gud tittar nog ner på jorden och suckar åt att allt har freakat ur totalt vid det här laget. Speciellt killarna i Thailand.

Handikapptoan

Snus

Snöstorm

Hoho Hohooo 

Filippas göt has been blessed by an angel!!

Adam.

Adam"Är du duktig på att baka? Jag och min polare tänkte prova på ett experiment imorgon. Vi ska använda så många satser som möjligt."    

*några sekunders tystnad, vi stirrar på varandra*

ÅHH SKA NI RUNKA BULLE!!?!




Nakenfisk!

Tjoho

Igår var jag, Emsig och Lippus på Söderhoof såklart. Det var typ en timme kö in till stället och vi blev väldans sura över att så många hittat till just vårt smultronställe. Vi måste helt enkelt hitta ett nytt, eller markera att det är vårat revir. Tjing för att inte vara den som går runt och kissar på alla stolsben.

NakenfiskEfter någon timme blev Filippa iaf attackerad av en förortskille som hävdade att hon skulle få HIV eftersom det är glasfiber i snus, och det var nära att det blev slagsmål när han började leka duktig och predrika för oss "som inte kan så mycket." Till slut fick jag nog, gjorde några miner åt vår favoritvakt om att snubben håller på att spåra (läs: vi) och sen droppade jag frågan "Kommer du från Lidingö eller är du homosexuell?" till den jobbiga killen vilket alla som var kvar, inklusive vakten, tyckte var ohyggligt roligt. Vafan. Jag undrade ju verkligen.  

När vi kilade hem därifrån glada i mössorna passade vi på att smita in i vår videobutik och flamsa lite. Vår älskade videosnubbe i kassan hävdade att kunden innan redan hade betalat för vår godispåse och sen sa han åt mig att lämna in CV nästa dag när jag kom på idén att söka jobb där mitt i natten. Snacka om lucky!

Godmorgon Emma!

Haha

Så här snygga var vi igår! HA HA HA!

Dåliga tider är roliga tider!

SaadMamma kom precis in i mitt rum med en monstermask för ansiktet. Det är sån hon är bara, lite konstig i mössan sisådär.

Lite noll koll gummiboll.

I förrgår var jag och Filippa och shoppade. Jag köpte ett sött(porrigt!) linne, diadem och en halsduk till min lillasyster.
Filippa köpte absolut torr, försvarets hudsalva och ansiktsvatten. Hon är så himla fräsch den tjejen.

Idag ringde också en tjej till Johanna, som var hemma hos mig, och pratade om svamp i underlivet och stora blåsor inför allt folk på hennes tunnelbana. Så himla fräscht alltså.

Min favorit goes vandrande tandpetare med krockkuddar.

Angelika

Ibland är vi alla lite schizo

Halva

Gissa vilka det är?

varje familj har ett matmonster

RetushRetush. 2 Dags att sova igen. Igår sov Filippa över hos mig och vaknade mitt i natten och utbrast "Sa du något om muffins?". Jag själv drömde om finlandsfärjor och att flyga iväg och krashlanda på en megastor varmkorv. Drömde även att jag fick ett mms där några pojkar hade satt ihop sina huvuden till fem hamburgare. Näpp, tur att man är proppmätt nu iaf.




ROOAH!

GRR

Mums filibabba

När tjejen i mitten av mitt fina kollage hamnade på Stockholmstreetstyle blev jag blixtförälskad i hennes jacka, det var kärlek vid första ögonkastet till 100 procent ska jag lova er! Sedan visade det sig ju självklart att godbiten kom från Minimarket och kostade ca 3,5 laxar i en laxask, något som iaf jag inte slungar upp i första taget.

 
Minimarket

Nu, däremot, har Vero Moda gjort en liknande variant för en femhundring och helt plötsligt revs mitt sår upp igen och jag fundilerar och har mig på om det är värt att köpa den fast det snart är sommar, enligt mina egna prognoser. Ser iofs ut som om att man kan springa runt naken under den så det är nog inga större problem på den fronten. Vad tycker ni? Hit eller shit?

Dumsnuten och jag

Peter SIfest
Jag var inne på Tobbes myspace / blogg och spanade på bilder idag, och vips som det var så hittade jag de här fina fotona på snubben i kvällens ballaste outfit (dvs hatt, mums!) och mig, tagna på den galna båtfesten i fredags. Snacka om mästerfotograf den där Tobbe, det visste man inte!

Nämen! Är det inte vår fågelskrämma som är ute och går?

BritneyInatt spydde Britney Spears ner sin dejt och jag säger bara ...you go girl! You're sexy, you're hot, you're everything I'm not shalala! Hände ju faktiskt mig också i onsdags, inte att jag spydde ner någon men att min bordskavaljer gjorde det, rakt framför mig.
Äsch, det är en mänsklig rättighet att få kräkas ibland tycker jag. Har fortfarande kvar mina rosa högklackade stövlar som ett minne från Malins snefylla för några år sedan, snacka om att vara en riktig vän.


P.s. Någon som vet något om att jag ensam skulle ha spytt i en papperskorg för några månader sedan på slussen, ungefär  klockan två på natten? Det går rykten om det...




"I live for danger.. I live ..to live!"

playboyHar suttit en lång stund och citerat Hugh Heftners flickvänners tråkiga skämt och att Kendra inte förstod något av dem, men sen när jag läste igenom det insåg jag att allt bara blev blaj när det var nedskrivet. Jaja, Girls of the Playboy Mansion saknar vi i alla fall i tv-rutan och blir lite varma i ..hjärtat?.. över att alla avsnitt finns på youtube! Finns ingenting härligare än fucked up människor.

...Därför, måste jag köra ett citat från min lillasyrra istället, när hon satt på toaletten på landet för några år sedan och stirrade ner i ringen på sin bajskorv. Plötsligt utbrast hon nämligen exalterat:

"Jag är lika brun som min bajskorv!!!"

...varpå farsan från andra sidan av stugan frågar om hon klämt ur sig en albinobajskorv.

Victoria Silverstedt? Bingo Rimér?

BingoHar fått lite klagomål om att min blogg börjar bli lite för flickig för typ ..samhällets bästa (YEP!)

Till mitt försvar får jag säga att jag måste blivit en gnutta förvirrad när landets mest lyckade snubbe (...på tjejfronten, han är ju ihop med min favorit, daah! ..och så är han väl Sveriges alldeles egna svar på Hugh Heftner också!? jaja. ) nu har hakat på transvestit-trenden, och att även Sveriges mest kända sexbomb Vickan även hon verkar börja köra på samma race. Detta måste ha lett till att jag varken vet ut eller in längre!! Rooaaaarggh!!

Kassler

Julskinka
Skuggan av en gris!
Förklädd på något vis!
Alltid på flykt!

VEM VILL SLUTA SOM SKINKA?!?!

(Ja, det var Filippa som tvingade mig att ha med det här inlägget.. Förlåt )

Ingrid updates

IngridIngrid3Just nu finns det massor av balla foton på vår kära Ingrid Mogen på www.stockholmsgruppen.se. Snacka om att den bruden motiverar en till att sluta proppa i sig en halvliter glass (yes, gjorde det faktiskt alldeles nyss till och med!) och bara gå runt och vara jättesmal och fin hela dagarna.
Helt klart värt att göra ett försök till beach 2007, jag menar, någon gång måste man ju lyckas vara helt fit! ...tycker man? 
 Apropå.. öhh.. mat har vi självklart också dagens citat. Guess who, liksom...

"Jag fes och det luktade pepparkaka.. Det var äckligt." : /


Total slakt.

MadMad2








Haha skönaste i fredags, jag som var lite extra klarsynt efter intaget av dunderhonung (jaja, öl och cider, shut up!) upptäckte plötsligt den geniala liknelsen mellan Lång-David och Mad och var bara tvungen att dela med mig av den! David själv tyckte inte att den var lika rolig och funderade i några minuter tills han hoppade på mig igen med den elakaste kontringen av alla!!! ...dvs att jag var lik hon i Pussy Cat Dolls. Bra där. Jag blev såå ledsen.

Idag lever jag för övrigt upp till min slogan att jag bara ääälskar att klappa händerna! Har nämligen blivit attackerad av en stor familj blomflugor som tror att mitt rum är värsta fria luftrummet så man får åka var man vill och vara jobbig. Detta, i samband med mitt stora fritidsintresse (häng med nu idioter) har lett till en massgrav med stackars vilsna flygfän i mitt rum och jag sopade faktiskt ner två från mitt bord alldeles precis. Uääk! Var tvungen att avreagera mig för Filippa som visade sig ha diskuterat just blomflugornas invasion med sin familj tidigare idag, och hon påpekade glatt och fyndigt att samtalsämnet blomflugor har blivit den nya inneflugan. Hö hö hö.

Världens sötaste par!

Sara sötnosTopplista















Åh, jag höll nästan på att börja gråta av stolthet när jag nyss hittade det här på min lillasysters pojkväns playaheadsida! Min söta lilla bebba fyller 11 år på torsdag och har redan skaffat sig en man som hon varit tillsammans med i över en månad, kanske två?

Vet inte om ni håller med men för mig är den lilla romantikern helt klart godkänd!
Lillsyrran själv har dock Civilstånd: Don´t ask! på sin sida, haha hon är så skön den lilla divan, love her!

Bakisdagar i Hagalund! Hahaha!

Höhö

Hon med håret

SilviaFör ett år sedan hände något förskräckligt utan dess like då jag bestämde mig för att gå till frissan och klippa av mig mitt långa fina hår. Självklart hamnade jag hos en ond japansk frisör som jag inte fattade ett ord av vad hon sa, och tyvärr även vise versa, och efter ingreppet gick jag hem och grät över min makeover till ...Drottning Silvia!!! Jag skickade till och med ett tiotal foton på tanten till mina närmaste och beklagade sorgen över mitt nya hemska utseende.

Nåja, mitt hår har växt ut men idag skulle jag gå in på den populära king konglookalike-hemsidan (som alla är inne på) efter att jag och Filippa såg King Kong och upptäckte att jag och Naomi Watts skulle kunna vara rätt lika om jag bara var blondie... Och se på maken, var det inte självaste Silvia Bernadotte som stirrade tillbaka på mig genom dumburken med ett hånflin! ARRGGH!! Förlåt kära tyska, men jag hade faktiskt blivit gladare om jag fick upp herr King Kong i rutan.






Killing me softly...

LitenHar precis vaknat upp efter att ha jobbat heldag på fritids, man blir rätt trött efter 8 timmar med mottot "hälften spydde resten dog" som någon slags riktlinje. Redan innan lunch hade ungefär hälften av alla sexåringar börjat böla (en för att en annan tjej berättade hennes historia som hon ville berätta själv) och precis när jag satte ner min tallrik på matsalsbordet spydde tjejen framför mig utan någon som helst förvarning. Well hellooow, snacka om att göra allt för lite uppmärksamhet.

Ajuste, varför vaknade jag över huvud taget nyss när jag kunde sovit ett helt dygn? Jo, nån tant som skulle kolla på vår lägenhet stormade in i mitt rum med strålningsmätare och konstaterade att "japp, du sover med huvudet åt rätt håll!" innan hon dundrade ut igen. Palla vara freak.

Dagens skämt:
-"Igår såg jag en anka som badade i en bassäng! ....Jag skoja bara!! : D" - Theo, 6 år

Acon och bägg!

Ett herrans livJag brukar aldrig skratta framför tvn, men igår garvade jag tammetusan halvt ihjäl mig åt när Fredrik och Filip klädde ut sig till bacon och ägg och traskade runt på Stureplan. Typisk mig-och-Filippa-grej, åh vad jag vill pröva!

I mellanstadiet diskvalificerades mitt lag på roliga timmen i en kasta-ägg-på-Rasmus-mage-tävling. Mitt ägg hamnade nämligen på väggen bredvid Rasmus hals. Och rann ner innanför den jävla plastsäcken. Fattar fortfarande inte varför. Jag har aldrig tyckt om ägg.

Eftersom jag var så mörkrädd inatt..

Indiskt kollage

..var jag idag bara tvungen att roa mig med att göra ett färgglatt kollage när jag vaknade! And heere it is! 
För övrigt är jag vid det här laget nästan säker på att jag inom en snar framtid kommer få panikångest och åka till Arlanda med en liten väska kläder och sätta mig på någon jäkla stand-by-lista och vänta tills någon flyger mig till Thailand.. Ja.. Så måste det nog bli.. Jag tycker inte om att vara ensam.. : (

1. Ellos, 99 kr 2. HM, 79 kr 3. Ellos, 69 kr 4. Ellos, 149 kr 5. HM, 198 kr 6. HM, 19 kr 7. Ellos, 149 kr 8. Ellos, 129 kr 9. HM, 298 kr 10. HM, 98 kr 11. Ellos, 229 kr 12. HM, 149 kr 13. Ellos, 199 kr

Sommar

Monroe

Idag känner jag för att hoppa runt på en åker med lockigt hår, eller mysa lite i ett stort svalt duntäcke som de här bruttorna. Läppstiftet ska självklart vara på även fast det kladdar av sig på kuddarna. Såå romantiskt!

1. Ellos, 149 kr     2. Ellos, 299 kr     3. Gina Tricot, 79 kr     4. HM, 49 kr     5. HM, 249 kr     6. Gina Tricot, 49 kr     7. Skopunkten, 249 kr     8. Ellos, 299 kr     9. Ellos, 99 kr     10. HM, 398 kr

Lustgas is the shit!

Japp, nu gott folk är det dags för vår kära Hownish att sprida den senaste trenden att festa med lustgas! Igår natt satt jag, Filippa, Stoffe och Putte uppe i Peters lya och fnissade och var halvsnurriga till klockan fem på natten. Filippa var så nervös innan hon skulle prova första gången (mes!) så hennes naglar blev alldeles svarta, men till slut tvingade vi i henne en ballong och hon blev ..lika glad som hon brukar vara igen! Mycket trevligt påfund det där.

Nu ska jag jobba i garderoben på mitt kära museum både lördag och söndag och sedan blir det till att jobba heldag på fritids tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jag kommer vara så sjukt trött nästa helg så en riktig snefylla är bara att räkna med helt enkelt. Vi ses då.
 

Pilutta er..?

Julshopping

Det finns stunder då jag faktiskt är en gnutta glad över att jag inte ska åka och backpacka i Thailand nu i vår som alla andra, och det är då jag tassar runt i affärer och faktiskt får shoppa precis det jag vill ha utan ett obligatoriskt dåligt samvete till följd... : )

..jag har bara otur när jag tänker...

Lyckochansen

Någon har gjort en serie om mig! :O

Serie

You´re fit but my gosh don´t you know it!?

Victoria Models

Igår hade vi en liten diskussion där jag menade att sådana här bruttor (dessa var med i Victorias Secret Fashion Show -06) gör att man vill bli lesbisk på heltid, men att det aldrig skulle fungera i verkligheten eftersom de allra flesta pumorna är hetero. Enligt mina erfarenheter är 80% av alla lesbianer egentligen fula och har kort hår och slutat raka sig i samband med fittstim-hysterin och fungerar som levande exempel på varför man helt enkelt valt att vara jäklans hetero. Då kom smart-ass-psyk-sebbe och skulle lägga sig i diskussionen.

-"Det finns visst massa snygga lesbiska tjejer!" - Sebbe
-"Var då? Har du sett någon?" - jag
-"Tittar du aldrig på porr?"

Punkt slut och därmed pasta och bacon. Eller?

Ett tidsfördriv att dö för?

HM VårkollektionenMåste bara tipsa om att det är jätteroligt (okej, kanske en liten överdrift) att klicka runt på flashsidan för HMs vårkollektion, man blir så himla glad över att allt funkar och över att alla kläderna är så fina och somriga och ...gula? och att det låter fraasch varje gång man klickar på något. Jaja, små barn roar sig lätt.

Annars kan man alltid banka huvudet mot väggen så förbränner man 150 kalorier i timmen. Det är det dock bara Maddiii som kommer testa på att roa sig med. Hon är inte så normal den tjejen.

Min ensidiga vän Johanna

Johanna ensidig

Gott nytt år...

2006 - 31 / 12Såhär känner jag mig just nu, dvs väldigt trött och halvt utsvulten ...vilket för övrigt är ett väldigt fult ord när jag tänker efter. Utsvulten alltså.

Idag ska vi i vanlig ordning börja det nya året med att städa en hel lägenhet där vi igår hade middag för 14 pers och sedan nyårsparty till femtiden, väldigt  spännande. Jag lyckades iaf undvika att ställa till en scen inatt, jag brukar alltid spåra ur rejält på nyårsafton men nu är det tydligen dags för förändring på den fronten. De två senaste har jag t.ex hällt ut vatten på folk, startat stora bråk och varit allmänt galen, men i år tog jag det hellugnt faktiskt. Därför får det även bli årets nyårslöfte! Bli en lugnare person, Rebecka.
Typ.