Top Hat is back!

Top HatAlla ni som kände mig redan på Lunarstorm-tiden kanske kommer ihåg att jag hade det otroligt söta (fjantiga) namnet Tophat_lover som jag surfade runt med. Att inneha just det namnet blev dock efter ett tag inte lika roligt som det var från början, då en kille plötsligt skickade bilder på gubbsex till lilla oskyldiga mig och förklarade att det var en annan innebörd av mitt gulliga lunarstorm-namn.

Rebecka - homogubbsexlover på Lunarstorm.

Jaja, nu till saken, jag läste iaf precis på Aftonbladet att min älsklingsglass äntligen kommer tillbaka och att den garanterat finns utspridd över hela landets butiker den 5e mars! Fuck Stella McCarty, ViktoråGolf och annan skit, jag ska minsann hänga på låset när Tophat kommer till stan!!

This young girl, she's a freak.

Har precis fått 15 sms från Johanna där det står "Rate my poo".

1/7 av våra liv tillbringar vi på tisdagar.

Har haft datorn på halva natten för att ladda ner två filmer och nu plötsligt är de äntligen klara, hela 100 %, åh så spännande, vad jag har väntat! Jag klickar på den första filmen, Night at the Museum ... men ve och fasa, det är inte den roliga filmen jag får se - utan en svartvit dokumentär om Amerikas historia! Jag sätter kaffet i halsen (vattnet i mitt fall, jag dricker inte kaffe) och stänger genast av skiten och låter den flyga ner i papperskorgen.

Happy FeetSå går jag vidare till nästa film. Disney - Happy Feet. Jag tänker lyckligt för mig själv "åh vad skönt med ett filnamn som verkligen inte kan feltolkas på något som helst vis" innan jag knölar ner mig själv i sängen med kuddar och täcken, släcker taklampan och ser fram emot två timmar med söta små glada pingviner som dansar och håller på. Trycker på play, och får se ...en stor jäkla snorre.


Dagens två frågor ..och en snyggve.

Ashlee Simpson

1. Blir könshåret grått när man blir gammal?
2. Är Filippa född ur en röv?

Vore väldigt tacksam för era svar och åsikter i frågorna!

Kan isbjörnar frysa?

Watch out bitchIgår kväll stormade Johanna in i mitt rum och skulle sova över. Jag får inte säga varför, men hennes ankomst gjorde på något sätt att jag var tvungen att vädra mitt rum och spruta lite vaniljparfym över det. När hon gick imorse upptäckte jag också att hon sovit ungefär en halv meter från ett par använda trosor som råkat hoppa ur min tvättpåse. Johanna sov iaf gott så, trots att mina trosor lugnt och sansat har legat och stirrat på henne hela natten.

Idag kände jag att det var dags att för första gången efter den svåra operationen som gjort mig sängliggande (shyy, det låter bra!) ta mig utanför lägenheten. Därför gjorde jag duktigt nog ett av mina första försök att övervinna min träffa-killkompis-ensam-skräck genom att gå en runda på stan med Pontus. Jag har alltid trott att ensamtid med killar kommer leda till att de ska överfalla mig eller tro att jag vill någonting, fast Pontus är inte så farlig så det gick rätt bra.

Tack för idag, välkommen åter!

JagHaha, hittade den här historien på den här tjejens blogg och var bara tvungen att sno den. En tjej som skickat in en pinsam händelse till tidningen Glamour...:

"Efter en bortamatch vaknade jag av att killen jag sov hos skulle iväg på morgonen.
-"Det är bara att du drar igen dörren när du går, den går igen av sig själv" sa han bara.
Riktigt bakisrisig i magen satte jag mig på toaletten så fort han dragit - glad över att jag slapp gå när han var hemma. När jag var färdig upptäckte jag skräckslaget att det inte gick att spola! I ren panik samlade jag upp "nummer två" i en plastpåse, som jag tänkte slänga efter vägen.
JagEftersom jag gärna ville träffa killen igen lämnade jag en lagom gullig lapp med mitt nummer på köksbordet. Lättad över hur smart jag löste toaproblemet lämnade jag lägenheten med lätta steg och drog igen dörren, precis som han sa. Men blev helt iskall så fort dörren hade gått i lås.
För i handen - ingen påse. På köksbordet tillsammans med mitt telefonnummer - påse. Jag vill bara dö när jag tänker på hans reaktion när han kom hem den dagen..."

Anledningen till varför dina one night stands är borta när du vaknar.

Rugguggla

Ja jävlar i mig. Klicka på bilderna så får du se hur en massa bruttor ser ut före och efter en gnutta smink-kladd.

Vardagsmysterier # 2

~ Varför har inte alla butiker inne i stan kvällsöppet? Det är ju efter skolan, jobbet och på helgerna man vill shoppa som allra mest, och då stänger de helt plötsligt som värsta sadisterna. Jag har till och med fått krypa ut ur en skoaffär en gång! Skitmystiskt.

Donald Trump Top Model

~ Varför lyckas alla ringa så fort man stänger dörren till toaletten om sig? Jag kan sitta ensam, sjuk och övergiven en hel dag men så fårt jag ska knalla in på toan så passar ni på. Stop it! Låt mig skölja munnen på fel sätt och bajsa rosor i fred!!

Gråsugga

Så här ser jag också ut när jag är arg (på ett ungefär, är åtminstone just nu en aning snyggare och lite mer hårig). Jag välter fotöljer och smäller i dörrar och har mig, jag lovar, mig vill man inte bråka med. Jag är bäst på att bråka! Peter tror på allvar att jag har damp men han står ut med mig ändå den stackarn. Ibland tycker jag faktiskt lite synd om honom.

Janice the dick

Janice

Klagomål #1: På en av de förra bilderna ser jag ut som en sur fast några år yngre och lite mindre opererad Janice Dickinson. Okej, skit på er, det är inte alls likt men ni fattar nog vad jag menar. Det är tammefan tanken som räknas. Jag ser sur ut helt enkelt.

Klagomål #2: Nästan 300 unika läsare hittills bara den här veckan men enbart typ 4 fjärtar som vågar skriva någonting? Vad är det för mesar som läser här egentligen, va va va? : |

Sur Puppa

KorvSurpuppisMitt ansikte brukar alltid spåra ur och göra massa konstiga miner men idag har det bestämt sig för att sitta fast så här.
Jag ser ut som en riktig bimbo snestreck diva. 
Därför ska jag nog ägna dagen åt att klaga på allt möjligt. Ska bli roligt och annorlunda, *host*, tråkigt menar jag.
        
 Gårdagens roligaste var för övrigt att Peter stavade åtminstone "åtmintåne" på sin blogg, och sen inte förstod att det var fel. Jag var till och med tvungen att av upphetsning över det roliga felet skvallra om det till mina vänner. Snacka om att jag har tråkigt om dagarna.

Vilken otroligt mesig bild jag har valt till det här inlägget!

Idag snöar det uppåt, det vill säga åt helt fel håll. Tänk om det skulle regna uppåt, då skulle man ju helkonstigt nog få mascarastreck i pannan!! I Namibia som ligger i Afrika slutar det regna när dropparna kommer ungefär en meter över marken, för det blir så varmt så de bara poff dunstar! Det är nog ett av mina livsmål. Att få krypa runt där och se det regna en meter ovanför mig. Helballt.

Lilleman

Apropå ingenting så är jag sjukt sugen på att kratta löv.

Jaja. Jag har en svullen haka going blue och imorgon flyr min kille till Thailand och stannar borta tills ..ehh, min mun är klar. What´s up with that egentligen?!
Nä nu ska jag fan tröstäta en ..öhh.. naturdiet jordgubb.

Blommig falukorv.

Falukorv?

Ja jävlar i mig! Det här med att banta och hålla på med dieter är verkligen ingenting för mig! Ge mig falukorv och macaroner, typ nu?!
 I FUCKING NEED IT!!

Mesproppar bör hoppa över detta inlägg.

TanddoktornTanddoktorn. Det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Det hela började med fyra bedövningssprutor som innehöll adrenalin, vilket gjorde att hela jag och britsen jag låg på fick det värsta sprattelanfallet jag någonsin varit med om. Sedan började de misshandla min mun. Efter en timme började bedövningen släppa ..och jag började gråta. De elaka människorna skämtade med varandra (hörde inte vad de sa, lyssnade på min mp3) och gav mig brutalt två sprutor till.

Nu har jag en vit köttbit fastsydd framför nedertänderna med massa blåa trådar som sticker ut åt olika håll, och en stor svart blodfläck i gommen. När jag gick hem var mina läppar mörkröda och brann nästan upp. Jag försökte gömma mig så gott jag kunde fast Peter envisades med att dra in mig på både Donken, Willys och en videoaffär. Sedan satt han hemma hos mig och smaskade i sig godis och drack läsk. Snacka om stöd liksom.

Nu väntar bara det värsta av allt...
Om några dagar kommer jag att få en blå haka!

Haha ibland är aftonbladet så himla roliga!

Britney Bald

När jag kommer hem till dig, så vill jag inte ha nå leverpastej.

TwinsJag har plötsligt insett en sak som gör att mitt liv kommer gå under.
Jag kommer gå runt med ett öppet sår i gommen några veckor. Det betyder att jag inte kommer kunna äta mat normalt eftersom det helt enkelt kommer göra förbannat ont. Och tänk er sen, vad är allra värst att få i ett öppet sår? Sprit! :'(

Nu ska jag gå och tröstäta lite (så jag har ett fettlager i magen och överlever denna månad) och titta på Top Model. Stackars stackars mig.

StockholmStreetStyle

Jag funderar allvarligt på att starta upp en motsvarighet till StockholmStreetStyle. Tycker att de nästan bara fotograferar hippies med olika färger på skorna nu för tiden.

    

Gabriel gräslök skriver så gräsligt

SnörvelIbland blir jag bara så himlans trött på mig själv.
För ungefär en timme sedan kämpade jag mig trots 14 minusgrader till jobbet, åkte tunnelbana och buss, var stressad över att jag var lite försenad.
När jag kom fram till busshållplatsen utanför jobbet stod 10 arbetskamrater där och frös.
De tittade på mig och undrade vad fan jag gjorde där.

Jag hade åkt dit fel dag.

Daydream believer

Sötnöt

SPS fo' life!

SPS

P.s Basse är en strumpvikare. Vi ser dig nog!

Observera hur nyktra jag oroligt kollar snett på fulla jag

RebeckaSkrev ju om studentfotona för ungefär ett halvår sedan, att alla i klassen fick personen föres enskilda foton och att mina som var sist i ledet alltså var ritch ratch borta!

Hej svejEfter det här har halva skolan telefon- och mailterroriserat tjejen som troligtvis tog sitt pick och pack och flydde utomlands av skräck.

Nu däremot. Imorse. Ett litet mail från Sonia, som vänligt undrar om jag fått Goa å gladamina studentfoton. Jag tog ett glädjevarv runt lägenheten, så glad var jag! (Nä, det gjorde jag inte, är för lat för det, men min hjärna gjorde det.)

Så, hon fick en bild på mig och nu kommer fotona snart på posten. Wuppidoo!

3 veckors diet och celebati

Stor och liten

6 år - 19 år. Roligt med förändring. Verkligen. Jättekul.

Om två dagar ska jag opereras för första gången i hela mitt liv.
Jag är stencool!
Nej, jag skoja. Det kommer bli sjukt läskigt. Sen ska jag gå runt med en blå köttbit i munnen några veckor också. Någon som vill hångla?!? : D

Vet att många vill följa med och titta på men jag tänkte bara säga er att jag tar betalt för underhållningen. Måste ju skramla till den jäkla operationen förstår ni.

Nasty!

Nasty!

Arne Weise snackar om sitt ollon och att han knullat på horor.

Arne

Min barndom är förstörd.

Dagens visa

Dagens bild
Försöker undvika att lägga upp bilder på celebriteter hela tiden eftersom det är så tjatigt och tjejigt, men nu är jag faktiskt helt enkelt tvungen.
<- Hon är ju bara fööör ball!


~ Do the rudebox, Shake your rudebox! ~

Rudebox    Rudebox

Young hearts run free!

Jag vill dansa disco och ha små shorts på mig och ett piller som åker runt i mina ådror och rullskridskor på fötterna! Jag ska nog ha disco hemma snart bara så ni vet! I mitt paaartyrum!

Disco

...och så ska jag skaffa affro!! (..på huvudet.)

Smooth like a baby buttom!

Skinnisar

För att visa lite empati till Britney Spears som verkar må en gnutta dåligt har alla i ..öhh.. förra säsongen Top Model också rakat av sig håret som moraliskt stöd.
Nu är det alltså helt inne att vara skinnskalle, och försten till frissan vinner ett äpple av mig!

Ryska bröderna Karanazow och spenat

Det var en gång 20 glada museivärdar som satt och åt frukost på den traditionella morgonsamlingen på jobbet där de arbetade. De satt vid ett stort långbord i en ljus sal med gigantiska fönster med utsikt över ingången, och allt var bara som vanligt. När alla dessa helnöjda och lite trötta värdar satt och njöt som mest av sina mackor, som de får på morgonen, kommer dock en besökare gåendes utanför. Ingenting ovanligt, förutom att hon hade en hund, en stor schäfer.

Och den hunden väljer att sätta sig ner och SKITA rakt utanför vårt fönster. 

Det var nog dagens höjdpunkt faktiskt, väldigt roligt. Kissochbajshumor när den är som bäst.


Bra jobbat Brittan!

Britney Spears

Jag är inte dum..

Tjena tjena mittbena..jag har bara otur när jag tänker!

Ibland är jag dock så smart så jag blir alldeles rörd över mig själv.
Det händer ju väldans ofta att man säger roliga saker som borde bli ihågkomna, detta händer speciellt mig eftersom jag är så ovanligt rolig. Men självklart glömmer man alltid bort vad det var man sa när man tänkte dela med sig till omvärlden vid ett senare tillfälle!

Det är man blir så glad när man går igenom sparade sms på sin mobil, och hittar ett som jag lyckats ta mig tid att knopa ihop någon natt på fyllan, klockan 03:26.
Alltså, kvällens citat (för några veckor sedan):

"Jag är verkligen inte allmänbildad.. Allt åker in genom ett öra och ut genom dom andra!" : )

Så kan det gå om inte hatten är på!

Drunk

Klockan 09.23. Sms från en tjejkompis:
"Inget handlar om kärlek längre. Bara erövringar. Jag har nog blivit känslomässigt rubbad. På riktigt."

Klockan 12.11. Telefonsamtal från en annan tjejkompis:
"Ehh.. Skulle bara fråga.. Om du råkar ha några dagen-efter-piller hemma?"

Haha det är inte klokt vad sköna vänner man har!

Krakel spektakel kusin vitamin

Spex

Ny klassutgång, fredagen den 2a mars, är du på eller ett anus?

Jaja Mens-Ann!

  Pink panther

Klippgubbar är den nya inneflugan. Fast om det är inne med fluga är modet inte särskilt klippt och gubbigt för mig. Hoho där var jag fyndig va!

Jag menar.

En dum kille är inte så mysig,
men en mysig kille är inte så dum!
<3

Åh hej med farbror Frej!

Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram
Ett litet finger, och nu ska ni höra, vad man med ett litet finger kan göra
Stick det i näsan och stoppa i en skål - så har vi gjort oss ett mellanmål!


Rumpa

Nu ska jag strutta iväg och jobba hela helgen. Men taaa det bara lungt nu, jag lägger upp en bild på min rumpestump så ni inte saknar mig allför mycket!
Prutt.

If i could be sweet

Vero Moda
Vero Moda

Wuppidoo Peters tjejkompis ska flytta och får inte plats med sina 55 väskor i den nya lägenheten. Vilket betyder att ingen mindre än jag får fem av dem! Helskönt, jag som varit ute och letat väskor rätt mycket på sistone och helt plötsligt får man några serverade på ett silverfat!

Danke! : )

När din älskling är ett litet fyllo - hakuna matata!

Fickplunta

Jag tror att jag har hittat meningen med livet.

Tänk er. En strand eller en djungel någonstans. Du skuttar omkring och har det bra.
Iklädd din bästa vän; En hjärtformad fickplunta.

Min vän Daniel

Daniel

Daniel vill skaffa mustasch.

Jag vill åka på kollo..

Agge  Rasmus
 ..Eller till Uppland på brukstur för att titta på berg och en pappersverkstad!
 
Jajustja, jag var bara tvungen att lägga upp fotona på Agge och Rasse eftersom de var så vackra.
....Fotona alltså. : )

Jag och min fikus

Top Model 7

Hur vet man när man förfjollat sin pojkvän lite väl mycket?
- När båda sitter och tittar på nedladdade avsnitt av senaste säsongen Top Model.
Och båda härmar deras miner.

Så blir man en fucked up människa. Del 1 - Cokain Kate

När Kate Moss var tillsammans med Johnny Depp köpte han diamanter till henne. Och stoppade upp dem i rumpan. Kate tyckte det var skitroligt. Hon har även berättat att hon aldrig gått en modevisning nykter.

Cokain KateNär journalisten Jefferson Hack träffade Kate Moss för första gången på en fest var han bara tvungen att påpeka "Du luktar kiss!" till den brittiska megamodellen.


Vad gjorde hon?

1. Körde stilettklacken rakt genom foten på honom?

2. Fnittrade så hon kiknade och gav karl en stor blöt kyss?

3. Gav honom en tjotablängare mellan lysmaskarna, dvs en rak höger?

Vinnaren belönas med 1 pundar-poäng.


Jädrans anamma.

Symaskin
Min symaskin har gått sönder.

Hej hej hallå dagboken.

TjockisGårdagens intag:
Frukost; två mackor. Mellanmål på jobbet; en macka. Farsans namnsdagsfirande; två kex, två chokladbitar, ex antal salta pinnar, en och en halv havreboll, en bulle, en och en halv tårtbit, coca cola, några noblesse. Hos Peter; chips, godis, cola. Började få sjukt ont i magen så för att skynda på matsmältningen blev det två polarmackor och tacos. (Bra tänkt va?!)

Beach 2007 se upp för här kommer Svullo!!

Nä ärligt, jag har aldrig haft så ont i magen som igår kväll. Jag kunde inte röra mig. På riktigt.
Börjar faktiskt misstänka att jag lider av hetsätning och kommer bli tjock.

Alla ni som är kära i mig. Ziptröjan. Alla hjärtans dag. Okej?

Adidas

Adidas Zoom

Sometimes I close my eyes and just pretend, what if I had a chance to do it all again?

Tragedy

Morsan

MorsanMin morsa gick in i en vägg igår på jobbet.
Nu har hon ont i näsan och pannan.
 Jag förstår aldrig hur hon lyckas med allt tokigt hon hittar på.






Hej hopp gummisnopp

BoredVarför lyckas man alltid missa de repriser man vill se? Jag som absolut skulle kolla på Melodifestivalen eftersom jag älskar allt som är så happy och gay och Christian Luuk! Attans också.

Andra vardagsmysterium jag aldrig lyckats förstå:

- Varför har inte alla Comviq Kompis så ringer alla gratis till varandra? Skulle vara så himlans praktiskt.
- Hur många bajsar när de är på krogen? Egentligen?
- Hur syr man sick sack på min symaskin?!

3 månader utan Söderhof

Jag och Brians flickvänTvå mongon?
..vad ska vi ta oss till, alla tappra själar som vandrar till söderhof varje helg för att supa skallen av oss?

Gårdagen gick väl till så här i stora drag:
- Jag och Brians flickvän mobbade ihjäl stackars Birre vilket ledde till att han till slut var rätt säker på att vi skulle lämna stället tillsammans. Utan honom.
- Jag roade mig med att peka fuck you till Token. Han kan ju inte peka tillbaka.
- Älvsjöpojkarna var fulla och lite koko i huvudet som vanligt. Speciellt piff och puff.
- Jag fick visa mina felböjda armar ett antal gånger för okända människor. Ett oönskat partytrick från min sida måste jag erkänna.
- Fåfänga Pontan såg ut som ett riktigt spöke på en av mina bilder. Han tog bort den.
- Vi blev utkastade i kylan när Hofen stängde. Det var kallt så jag gick hem.

Fridens liljor!

2 Måste i förväg säga förlåt för mitt förra inlägg.

Jag såg förhoppningsvis i syne och hoppas att ingen som var ute och åkte bil i någons baksäte tidigare idag tar åt sig. 

Vill även påminna oss allihopa om att Jesus lever och att vi skall vara snälla mot varandra.




Hejsan hoppsan fallerallera

Idag var jag och Peter ute och åkte bil.
End of story.

Nä, skoja, så här var det: Jag och Peter kom iaf glidandes i bilen mot ett övergångsställe mitt ute i ingenstans när han helt plötsligt tappade all uppmärksamhet kring trafiken och sträckte sig över mig och ropade HÄÄEEJ genom rutan till bilen bredvid! När jag kollar jäklans snett på honom och undrar what the fuck håller dåren på med förklarar han medan han ivrigt vinkar till den andra bilen att det faktiskt sitter ett mongo i baksätet på den och att jag också borde ta mig en titt och vinka jag med.

Jag vrider misstänksamt på huvet och får inte bara se en vanlig mongolid  herre utan en mongolid herre som liknade mannen utan ansikte i Hannibal! Ni vet han som skalade av sig sitt ansikte när han var drogad och matade sina hundar med köttet! Jag höll på att skita på mig!

Sen åkte vi vidare.

Finn ett fel!

Pedofil

Mamma!

Hur syr man sicksack? Ring mig!


Här går det undan

Här går det undanGissa vem!

Idag efter det hemska tandläkarbesöket har jag varit förbi Edvin en sväng och köpt skinka, varit hemma och ätit skinkmackor och sen träffat Johanna i stan.

Johanna hade köpt en ny klänning som var lite halvgenomskinlig. Hon beklagade sig högt för mig i ca fem minuter över att hon bara har ett enda par hotpants och i dem får hon lovehandles så hon måste dra upp dem till naveln. Jag gapskrattade och kallade henne sexy mama och retades om dubbla damkalsonger men hon stod på sig och förstod inte riktigt varför jag höll på som jag gjorde. Till slut lugnade jag ner mig och insåg att okej, jag kanske inte ska retas mer, tänk om hon bara har ett par trosor? Som hon drar upp ända till naveln?

Då blev hon plötsligt av med sitt hjärnsläpp! Hon hade helt enkelt bara menat leggins.

Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring!

Torkel i knipa

Snacka om att lite Torkel i knipa kan få en på bättre humör!

Operation mjukvävnad

Jag är deprimerad. Var precis hon tandläkaren på undersökning eftersom jag ska operera runt lite tandkött hit och dit i munnen. Höll ärligt talat på att börja gråta när tandläkarn (som var en exakt kopia av Big Brother-Olivier.. Och pratade exakt likadant.. Och hette Olivier? Vafan, är jag dum eller, det måste ju ha varit han! Han är väl tandläkare?) snackade om att det kommer vara ett stort sår uppe i gommen och så tar de köttet därifrån och syr fast det framför mina tänder i underkäken, och de närmaste veckorna kommer den påslafsade köttbiten skifta färg i blått och grått och blöda och hujedamej jag vågade knappt lyssna längre!

Sen, som om att mitt lidande inte är nog, ska jag få betala 2600 kronor för allting!!!
Ringde farsan igår men han vägrade betala med motiveringen "Jag är ingen pengamaskin." Herregud. Min senaste namnsdagspresent till honom kostade fan 50 kronor.  Aldrig mer, säger jag bara.

Hej alla barn nu är det barnprogram

Puss

Snart är det bara 15 dagar kvar tills min hustru kommer hem!...

Solarium
 
= Dags att börja knarka solarium. Vägra se ut som Ying och Yang liksom.

För övrigt; apelsin till frukost. What's up with that?! Jag mår illa.

Eftersom ni blev så roade förra gången...

Lookalikes

Gissa vilka det är?

Häng inte läpp bara för det, bondläpp!

Jag, JohannaIdag har jag med hjälp av IP-adressen tagit reda på vem det är som skriver mystiska kommentarer i både min och Johannas blogg. Det är en tjej som inte bor i Sthlm så det är lungan.
Du är i alla fall varmt välkommen att fortsätta med dina kommentarer, kom bara ihåg att jag vet vem du är. Känns kanske inte så tufft längre, eller?

<- Johanna i min ryska mössa.

Tjenare kexet, står du här och smular?

Nina Andersson
Den här tjejen från tummelisa är 13 år och har redan fått designa de här jeansen åt Kappahl. Jag tycker de ser riktigt snygga ut, ska nog spana in någon dag.

3 chipssmulor har gömt sig i mitt tangentbort. Jätteirriterande. Först var det bara ett, men när jag skulle försöka pilla upp det hoppade två andra ner från ingenstans och ville också flytta in. Bajs också.

Emil är i Thailand

"I Bangkok hände det sjuka grejer. Vi satt på en strippklubb och så var det en sådan där show typ men vi satt bara och drack bira och kollade inte på den.. Så kommer en skalad banan flygandes rakt på mig! Så hade en av dom där hororna skjutit den på mej med fittan!!"

HAHAHA! Kan tilläggas att Emil satt 7 meter från scenen.

Depressiva episoder och maniska perioder.

Citat
Gemma

Welcome to the dark side!

JohannaFick precis 13 sms från Johanna med texten "Jesus lever".
Jag tror att hon har blivit bortrövad. Av Tom Cruise eller Livets Ord. Eller systrarna Graafs mamma, hon verkar ju också lite koko bäng.

Ska genast göra en anmälning.


P.s. Ser hon inte lite pillimarisk ut på bilden? Jag menar ju det. Hon har helt klart blivit bortrövad (hoho, så roligt ord) och hjärntvättad av några religiösa nissar.

JESUS LEVER!

I fredags när jag, Johanna och Emma gick över Sergels Torg sträckte en gubbe fram några papper till mig. Jag tog emot dem, såg att det var religiöst stuff och utbrast helt spontant "Aahh hjälp det är sånna där från Livets Ord!!" och gav tillbaka propagandan. Mina kära väluppfostrade (naiva) kamrater gav mig då en väldigt sne blick och jag hade plötsligt inget annat val än att tacka och ta emot när ytterligare en gubbe ville ge mig ett papper.

Efter denna händelse har det börjat ske mystiska saker i våra liv. Johanna har råkat ut för konstiga självmordssamtal mitt i natten och musik som har börjat spela av sig själv. Jag själv har av okänd person blivit kallat för Satanistbecka och när jag kom hem igår natt var det till en lägenhet där alla lampor var tända och alla lådor stod på glänt eller var öppna, som om att någon letat efter något i dem.

Jesus lever
Are they looking for the lap?!?

Saralito pruttokorvo + min perversa mamsing?

SaralitoVärldens sötaste lillasyster.
Jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp fotot då hon var så söt så det gjorde ont i mig.
Alla borde ha rätten att ha en egen liten fjortis till lillasyster.

För övrigt har mamma skaffat msn och hon är så stolt och glad över att hon förstår hur det fungerar. Hon verkar dock inte ha upptäckt blockeringsfunktionen än...

Mamma:    - "Jag har en kille som heter Fredrik Hemlig på min msn. Han är en sån där som visar snoppen."

HAHA you like that mama, don´t you!?!

Fylletolkning av de tre aporna ni vet?

HN, Youssef, Jojo

I don't have a drinking problem.

Hej

I DRINK. I GET DRUNK. I PASS OUT. NO PROBLEM.

Hujedamej sånt barn hon var ej värre tänkas kan..

sp3e


Utgång på Soft Bar med folk från käre gamle Sp3e i fredags. Allt började med mongolider som spottade saliv och försökte ragga på Johanna och sedan gick det bara utför. Okej, jag ska vara ärlig, efter några timmar var alla närvarande helt enkelt råfulla, det beställdes in shotsdrickor, det var drinkar som utan anledning helt enkelt släpptes mot golvet och så var det ju självklart vår färska vän Johanna som blev spådd av en kille och började BÖLA och gick hem HAHAHA. Allt var kaos. Runt halv tre satte jag på mig min ryska mössa och min blottarjacka samtidigt som Spice Girls började spelas i högtalarna! Jag tog i ren skräck sats och försökte nå utgången,  men precis innan jag skulle lyckas ta mig ut i friheten blev jag plötsligt tillbakabrottad av vännerna (som vid denna tid gått bakåt i utvecklingen och betedde sig som apor) till dansgolvet där jag alltså inte hade något annat val än att hoppa runt i full vinterklädsel och vråla "IF YOU WANNABE MY LOOVER!" tills de släppte iväg mig.

För övrigt, ja, det är jag som är personen som är uppåner. Skyller på Youssef. Han är en konstig fotograf.

Hownish goes kändisvakt

Sitter just nu ensam på nedervåningen på jobbet och äter citronsorbét med chokladpuddig. Har konstigt nog fått uppgiften att vara vakt åt Erik Gadd och hans gäng som gömmer sig i ett rum bakom mig.. Det första jag hörde när jag kom var ett vrål där innifrån som lät "DET ÄR JAG SOM ÄR SHEREKAN!!" Jo tack, det här kommer gå bra.

Uppdatering: Erik Gadd och hans hippiecrew lunkade precis förbi. Mamma gjorde ett desperat försök att få kontakt genom att halvskrika "Ska ni upp nu eller?" till synes rakt ut i luften några gånger. Alla kollade på henne men ingen fattade vad hon sa. Herr Gadd som gick sist i ledet stannade till, stirrade oss båda i ögonen några sekunder, sedan sa han eftertänksamt "Vad gör dom där?" Efter det åkte gänget upp i hissen som vi inte trodde funkade.

Jag behöver en svampsmoothie.

Jessica Stam                Gemma Ward
  På lördag ska jag jobba på party där Erik Gadd ska uppträda, det kommer bli kaos som vanligt men åh vad jag längtar, den här ledigheten tråkar ut mig så det finns inte på världskartan! Tänkte bara säga det om ni inte har märkt det själva.

Haha
Hittade två foton på två trötta damer vid namn Jessica Stam och Gemma Ward, de symboliserar lite det tilltsånd jag befinner mig i just nu och därför var jag bara tvungen att fixa till ett foto på mig i samma stuk. Jag börjar verkligen bli ett geni på PS, jag kan ju se jätteporrig ut! ..Eller allmänt drogad. Hmm. Lite som en transvestit också när jag tänker efter.. Same shit different names, ge mig ett jobb som retusherare, någon?



Smarrigt!

Smarrigt

När jag såg den här mumsiga bilden kom jag att tänka på när Ellinor skrattade så mycket så världens störa slajmiga gröna snorlobba fick för sig att flyga ut ur hennes näsa och ner på bordet rakt framför oss runt omkring! Hahaha! Skönt att vi gick skilda vägar efter mellanstadiet : D

Idag lade jag in några frysta hallon i micron..

Doh

.. och ut kom hallonsylt!

Mobbade barn med automatvapen

Finland

Det snackas om att det romantiska modet med spets och pastellfärger är på väg tillbaka och att filmen Marie Antoinette kommer bli sommarens riktlinje i modeväg. Jag förstår inte. Vill de verkligen att vi ska se ut så här?

I´m lovin it

Gina Tricot

193 cm benbrytare

TrenchIgår upptäckte jag för första gången att jag kanske bor i ett rätt litet rum, när min käre bjässe Peter med sina 193 cm skulle få äran att sova hemma hos mig. I min nittiosäng. Det var så mysigt så och vi sov så gott hela natten, iaf ena hälften av oss ..och den hälften var fansinken inte jag. 

Idag var vi inne i stan, Peter köpte ett par skitsnygga Cheap Monday Jeans och en pikétröja, rättare sagt; han la undan dem och ska köpa dem imorgon. Efter det sprang vi runt och letade jeans åt mig men efter ett tag fick min käre kille nog och började klaga på mitt shoppingberoende som om att jag har något slags problem! 

Det fanns plötsligt ingenting jag kunde göra, ett storbråk låg i luften, Peters ben började darra och ..jag gav honom the eye!

Hur som helst, en svart trenchcoat senare var jag självklart lycklig igen. :)




Ursäkta röran, jag bygger om.

Stök