We don't have a drinking problem

Jocke

We drink. We get drunk. We pass out. No problem

01.14

image280

Var är du, ikväll?

Jag har ångest inför helgens bortaresa till Malmö. Jag vill åka. Min kropp säger att jag borde åka. Bara själva tanken av att få spendera ett dygn inlåst på en buss med en massa stammande idioter får mig att vilja kröka och åka redan nu.

Det finns dock ett sketet litet problem; resan skulle faktiskt svida i plånboken. På grund av detta gav jag mig idag ut på stan. Jag tänkte att om jag spenderade pengar idag skulle jag inte vara sugen på att spendera ännu mer pengar till helgen.

image278

Nu sitter jag här i min nya klänning, mina nya tights och ett fint flätat hårband.
Jag har spenderat pengar. Och visst fan vill jag åka till Malmö.

"Du ser bra ut för att vara nitton." Jaha. Tack?

Igår. Jag vet inte riktigt vad vi höll på med igår faktiskt. Kan droppa några pärlor så ni förstår var nivån låg.

 ♣ Innan matchen; jag och Uua studsar in på en toalett på någon krog. Hon sitter på toa när hon plötsligt hör mig kvida fram ett litet "aj" som följs av en halv minuts tystnad från min sida. Jag hade hittat en majblomma som det kändes rätt att sätta i tröjan. Den gick rakt igenom, visade det sig.

image274image276

 ♣  På matchen i halvlek; Julia och jag slåss av någon anledning. Jag ramlar baklänges och landar på en tjock tjej som kramar om mig. Vi hade ett moment där, hon och jag.

  ♣  På väg till tunnelbanan; Julia örfilar mig sju gånger. Jag hade lock för öronen och det kändes som en bra idé på något sätt?

image277image275

  ♣ En krog vid St Eriksplan. Bosse sjunger "Här var det livat här var det glatt här var det blommor i morsans hatt" och ser allmänt förvirrad ut. Vi är rätt förvirrade också. Alla försvinner helt plötsligt.

 ♣  Eftersom alla försvann får vi idén att köra springtaxi till Gamla Stan och planerar vårt brott noggrant. Det går inte så bra som vi tänkt oss.
Taxichaffisen låser in oss i bilen medan han fajtas med Julia som skriker " Aaaaaj! Du hååller ii miiig det gör ju oooooooont du tar faktiskt i onödigt hårt!! " Vi betalar.

  ♣  Nästa krog; Julia biter mig i fingret. Jag försöker bita henne i fingret men ramlade baklänges istället. Förstår inte hur jag lyckas. Tyvärr låg det ingen fet brud på golvet där som jag kunde landa på.

Ja, vi är hardcore.

image274

Fråga mig inte varför mina solbrillor är halva och sitter på Uuas ansikte. 
De kände sig väl rocknroll ba.

Man blir som man umgås.

Dagens telefonsamtal: Från Uua. Hon berättade att hon och Basse spenderade en timme inatt till att slåss med en tjock kines som var utrustad med pistol och knogjärn. Detta framför en buss och ett tiotal åskådare. Måste varit underhållande.

Dagens sms:  " Tänk om man var en myra på skogskyrkogårdens t-banestation... "
Från Johanna. Jag är bergsäker på att hon dödade myran.

Jag har så jäkla normala vänner.

image274 image271

Moder Filippa ?

image271

Dagen-efter-samtal

image270Filippa:    " Nä jag åkte hem... Jag ringde din mor, det kanske du vet...?"
Jag:        " Va? Vadårå?? "

Filippa:   " Det var DU som sa att jag skulle göra det! "

Jag:        " Jaha. Vad gjorde du? Eller.. Varför då?"
Filippa:   " Min laddare var hos dig du ba "ring henne du kan gå förbi och hämta" jag ba "men klockan är fan tre på natten det kan jag inte göra! " Joo det kan du! " " Nej det kan jag inte" " Haha jo riiiing nu bara! "

Jag:      "Oj... Var klockan så mycket?

Filippa:  "Jopp!"

Jag:       "Men... det kan du ju inte göra!" :D


Finn ett fel!

Jag är arg!
 För bara några dagar sedan lade bloggportalen upp en text om att det på senare tid kommit fler och fler bloggare som snor texter, bilder etc från andra. Idag hittade jag den här sidan.

http://nenneblogg.blogg.se/

Nu jävlar.

Vi kan väl leka doktor, du och jag?


... Du kan vara tempen och tre hål - det har jag! ; )



Frida - Dunka mig gul och blå

Undra sa flundra

Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?

image265   image266   image267

Varför steriliserar man nålen när en dödsdömd ska få sin spruta?

Huston, we have a problem

Det är något jag måste dela med mig av. Tankar. Jag är orolig för mig själv. Jag har under flera dagar grubblat över en allvarlig sak. Jag tror nämligen inte att jag har spytt på fyllan på säkert ett år. ETT ÅR! Jag förstår inte vad som är fel med mig, förut kräktes jag nämligen jämt, både till höger och vänster! Har min kropp vant sig med intagen? Har jag börjat dricka bättre och mer sofistikerat? Det här funkar inte.

Jag måste helt enkelt börja kröka hårdare!

image264

[ Efter bilden ovanför kräktes jag hela vägen hem från Stureplan samt i vårt badkar. Det var starkt jobbat. Jennys kompis hävdar att han såg mig kräkas i en papperskorg på Slussen. Det tror jag fortfarande inte på. De har väl tak? ]


Igår var jag ute och drack igen utan att kräkas. Satt på Wollmars med Empa, Simon, Torkkel, Addi, Vincent, Ellias, Makan, Oskar och två pojkar till. Efter ett tag var jag drunken monkey och skrattade efter det oavbrutet i tre timmar. Det var skitkul! Tyckte jag.


Skynda, Gunde !

Imorse fick jag ett sms med jobbförfrågan, som avslutades med "Skickar till flera, så den som hugger först får passet." Pigg som en lärka flög jag upp klockan 9 på morgonen och studsade fram mot telefonen!

Upptaget.

Efter fem minuter : " Hej Rebecka, du ringde två minuter försent... "

Attans. Att leka fångarna på fortet klockan 9 på morgonen är fan inte min grej.

En intelligent fyllekonversation

Filippa  - " Tolv av mina tjejkompisar och jag gick i samma klass, vi var 24 ."
Jag      - " Ahaa.. Stackars killen ! "
Filippa  - " Hahaha va? : D Mecka !! Vilket battegeni du är ! "

Med mig har jag min picknickkorg!

image263
Hittade precis den här bilden på datorn och kom på att vi var ute och röjde i fredags.
Uppe på Skinnarviksberget.
Som ni kan se mådde vi SKITBRA.

Jag har en mp3.



Idag är jag glad i hatten.
Har nämligen efter två år hittat en sladd som funkar till min mp3 så jag plötsligt kan byta låtar.
Därför behöver jag tips på reggae - skakarumpan - indiskt - chinga chinga - mys med en öl i handen - techno - låtar. Fast annat går också bra.

Blindstyre !

Idag såg jag en blind man.
Han gick in i tunnelbanan.

Bokstavligt talat! HAHAHA!

Take me there, I wanna go there

Jag har ett litet problem med utanförskap. Jag klarar nämligen inte av att andra gör saker och inte jag! Blir otroligt stressad när detta händer, får nästan hjärtsvikt tillochmed.

I söndags drömde jag om AIKs bortaresa till Götet. Jag vaknade flera gånger och var stressad och ville ringa runt till folk och skrika att jag åker med. Efter en stund klarade jag inte av det längre, loggade in på msn och frågade alla gnagare jag känner när de skulle åka eller varför de var kvar vid msn när de borde vara i en buss någonstans med en öl i handen och någon bondläpp i knät.

image264
Så visade det sig att det var fel dag.

Nu är det tisdag. Bortaresa.
Och jag är exakt lika stressad.

Crabfish

image260

Jag har fått mina saker från Peter. Det var sorgligt. Men även irriterande.

3 saker som fattades i påsen:

Min Mr Rabbit.

En knapp till en kofta.
En Brun utan Sol-tub. Inte min iofs. Men jag känner att jag behöver den också.


M/L

image260

Igår kom Filippa hem till mig.
Hon satte sig och spreadade på min säng - raaatch!
Så sprack hennes leggins i rumpan.

Jäkla fetto, sa jag, och så lånade jag ut ett par av mina.

En timme senare - raaatch!
Ibland är det jobbigt att ha en fet vän. Men jag stöttar henne.

Bajen, bärs å rakade brudar?

B?genFör en vecka sedan avslutade jag och mina pojkar festandet med att kämpa oss hemåt i snöstorm (ja okej då, ungefär sju meter från bilen och in genom ytterdörren. Det var jobbigt. ) Dagen efter vaknade vi upp under ett snötäcke som begravt hela Stockholm. Självklart AIK-match.

Idag vaknade jag upp till strålande solsken och 17 grader i skuggan. Med short, linne och solbrillor traskade jag glatt ut på morgonkvisten och mötte min älskade lillasyrra, vi kan kalla henne Lill-skiten. Lill-skiten och jag solade och lyssnade på mp3 i Bofils båge tills vi efter några timmar gick och åt korv för 5 kronor styck på Medis. 
Självklart Bajen-match.

Har på sistone flertalet gånger allvarligt övervägt att byta lag.

Penetrera sig själv lite mera

image256Igår fick jag reda på att det finns djur som kan ha sex med sig själva.

Jordmaskar t.ex, de behöver bara trycka sina manliga könsdelar mot sina kvinnliga och vips så är det klart. Sjukt praktiskt.
Sniglar föredrar partnerskap, men hittar den ingen jäkel som vill ha den (om han är för ful eller heter något konstigt namn till exempel) inom ungefär ett år skiter den i att anstränga sig å tar saken i egna händer istället.

Ibland önskar jag att jag vore en jordmask.

I´m a rainbow too

image254Som ni kanske märker så har det varit ganska dålig uppdatering här på sistone. Detta beror på att jag är så paj hela jag. Känner mig som en riktig äppelpaj, fast utan smuldeg. Det som är så himla gott liksom. Efter en helg fylld av påskmat, jobb, förfest med 18 pojkar å Uua, en finsk bög, lampor, fest i gymnastiksal, städmaskinsåkning, fylleakrobati och en jäklans massa björkpollen har jag aldrig mått bättre. När jag på Hammarbyhöjdens tunnelbanehållplats på tisdagsmorgonen mumlade "Save me from the nothing I´ve become...." för mig själv konstaterade både jag och Filippa att man nog inte kan sjunka lägre än så.

För er som undrar över var tusan jag befann mig på matchen så ska jag svara er. Det var ju snö ute!


Rocknroll och ingen koll.

Jag gick hemifrån i lördags och kom hem nu. Det är tisdag idag. Vilken jäkla smäll. Ringde Maddiii klockan två på söndagsnatten och terroriserade henne med Petter-och-jag-sången. Det kan få sammanfatta allt. Nu ska jag dö långsamt.

En lottorad om dagen gör dig garanterat dragen.

21.30 Börjar dricka öl.
22.21 Sätter i min ensamhet på tvn för att titta på Harry Potter en stund.
22.32 Börjar fundera över varför de snackar om Zorro hela tiden.
22.34 Byter kanal.

Tuppjuck vs Fårskalle - vem är mest lik?

image253       image252

Skriv en kommentar där du röstar på vem som är mest lik respektive djur !  : D


Förloraren, dvs den som fått minst röster och är minst lik sitt djur, kommer en hel utekväll / fest tvingas göra minen (med överdrift) på alla kort och alla gånger då den hälsar på någon! Rösta dase nu gott folk, tävlingen tar slut samma dag som det är fest!


 ( Ehmm.. Blir det lika tvingas ju båda. Snacka om losers night. Folk kommer tro vi är dumma i huvet. Vilket vi är. )

Zip, zap, saker som får en att

image251I flera år har jag haft återkommande drömmar om toaletter. Varje gång handlar det om att jag vill gå på toa men det går inte att låsa om sig, det finns inga väggar, golvet är av glas, folk stirrar in genom fönstret etc. En gång blev jag till och med jagad av björnar i jakt på en bra toa som jag kunde stänga in mig på.

Inatt sprang jag tröttsamt nog runt i ett gigantiskt hus och letade toalett igen, men det fanns inte en enda där allt fungerade. Jag fundilerar och tänker, men förstår faktiskt inte riktigt vad gud vill mig genom att tvinga mig att drömma om toaletter hela nätterna. Så himla roligt är det faktiskt inte. 

Någon smart jäkel som vill tolka?

Mens-barn.

Numera sambos

Plötsligt faller alla bitar på plats. Den här artikeln hittade jag i en 6 år gammal tidning vid namn Råd och Rön som låg och gömde sig hemma hos Filippa. Medan Ingrid är med som modell i NK Stil och Cosmopolitan är Filippa och Maja med i en artikel om mensskydd. Jag lovar att det är sånt där de håller på med nu när de har flyttat ihop - springer runt och testar bindor tillsammans. Spanar in innehållet då och då. Rättar till varandras när de hamnat på sniskan. Kanske, men bara kanske, händer det även då och då ...att de slickar lite armhåla.

Homer Simpson?

Homer Simpson?
- "Haha, ere bara jag som tycker jag är lik Homer på den här bilden?" - Lippa
- "Öhh, haha, jo kanske lite .." - Jag

...

- "Vad sa jag nyss?" - Lippa
- "Att du ser ut som Homer Simpson på den där bilden?" - Jag
- "Haha, ahh!"

Slicka lite armhåla

Idioter Helt koko b?ng
Slicka lite armh?la Orka Daniel hahahaa
Livets sm? stunder Vi ?r sjukt balla
Vid tolvslaget bestämde jag mig för att berätta för Emma att jag är gravid. Det var lite jobbigt, jag bet på naglarna, tittade oroligt på henne med hundvalpsögon och frågade lite halvt desperat vad jag skulle ta mig till, om jag skulle behålla barnet eller göra abort. Det är inte ofta man ser mig seriös, men då, då gällde det liv och död och jag var gravallvarlig. Hon såg tillbaka på mig med största allvar i blicken, hon visste inte vad hon skulle säga.

Jag väntade en liten stund... Sen sa jag APRIL APRIL och skuttade därifrån ! : D

Som en morot!

image241

image242

Lägg märke till min biceps.

...nehepp!