Time goes by, so slowly !

Jag ska raka av mig håret inatt och lura alla att jag är Britney Spears!! Sen ba; tadaaaaaaa, jag skojade bara!! : D

image240

Dagens citat:
- "Mamma.. har inte du hamnat på Maria Pol någon gång?"
- "Nää... meen.. jag har suttit i fyllecell! : D "

Ge mig en sommar när mitt hjärta är vinter

Igår hade jag helt missat att jag skulle jobba, så när de ringde en kvart efter att jag börjat var det bara att ta mitt pick och pack från solskenet vid medborgarplatsen och trippa iväg mot tunnelbanan.
Efter några timmar bestående av 40 besökare och en större dos msn-fisande slog klockan 21.30 och jag och min arbetskamrat segade iväg mot busshållplatsen i mörkret. Jag iklädd shorts, högklackat och solbrillor. Helt felplacerad om ni inte listade ut det själva. Jag frös nämligen. Som fan.
 
Jag:  - "Shit vad kallt det är, enligt DN var det ungefär två grader ute nu, kolla, det kommer till och med ånga när du andas!! "

Fredrik: - " Men.. jag röker ju? "

image240

Like a monkey without any shoes



-"Mamma, mamma, barnen i skolan mobbar mig för att jag är tjock!"

-"Såja, upp med hakorna."

Super poli kval. Ja hade.

image239 image235
Eftersom jag har blivit en laglydig blogganvändare och man inte får visa bilder på fulla människor vill jag först av allt bara påpeka för herr admin att vi absolut ICKE brukat alkohol på bilderna. Vi är nämligen spiknyktra hela bunten, vilket vi självklart alltid är på Soft Bar. Vi drar dit halva klassen, och så sitter vi där och är nyktra tillsammans.

image236 image233
Före- och efterbild på, host ehh, shottandet? Jag är skitglad, lite halvt missbildad i ansiktet och före. Agge är efter. Filippa och Emma vet jag inte riktigt var de är. Jag tror att de är någonstans mittemellan och ingenstans, men jag är inte riktigt säker faktiskt.

image238 image237
Jag och Filippa munfajtas (haha, bildlig talat!!) om vem som kan se sexigast ut med en jäkla växt i munnen. Sen blev jag så ivrig att jag drog ut växtjäkeln åt mitt håll så att alla taggar rev upp sår i hela Filippas mun och på läpparna så det bara rann blod och en köttflisa blev helt lös och hängande och jag ba HERRE JESUS! Nej, det gjorde jag inte, men det hade varit väldigt äckligt om jag hade gjort det.

Let's be happy and let's be gay!

Alltså. Halleluja! Det är typ sommar och sol och koskit i hagen och jag vill ha mig!

image232 image233

Igår vågade jag mig för första gången in i en secondhandaffär. Jag ställde mig utanför dörren, spanade till höger och vänster, sedan tryckte jag mig mot väggen och smet in som värsta rosa pantern, ni vet, dudun, dudun... Alla rutinerade gamla secondhandshoppare där inne kollade på mig och funderade över vad jag var för konstigt paranoit freak som smög runt längs väggarna och tittade ut bakom klädställningar och hoppade högt vid synen av sin egen spegelbild.

Mitt i vimlet och paniken hittade jag iaf ett par knallrosa pumps i storlek 36. Jag tror att jag unnar Filippa att köpa dem om hon vill, trots att jag kommer vara avundsjuk. Ibland är jag allt bra snäll alltså.

Simons Sexy Sheeps.

image230

Åh helskotta också, är det bara jag som ser en slående likhet mellan mig OCH FÅRET?!?!

Gillar Filippas stjärt-tuttar för övrigt.

It's so lovely, when it's sunny !

image229Idag har jag tagit ett steg i rätt riktning mot ett vettigare liv, jag har nämligen plötsligt kommit på vad jag vill bli när jag blir stor - originalare ! Lat som jag är har jag hittat en gratis utbildning på Södermalm som passar mig som handen i handsken, och om allt går som jag vill ska jag sitta där med datorn i högsta hugg redan till hösten.

På bilden ser ni mig som får en snilleblixt. Det blev en hel del blixtar. Det är nog upplyst jag blir när jag tänker efter.

Fläskis och svettis

Senast jag jobbade på fritids spelades det schack. En 6-åring med glasögon, hockeyfrilla och kommunistkeps mot en tjock kille som läspar och inte fattar någonting. I soffan bredvid satt en annan pojke och tittade på. Han har damp och vrålskriker så fort någon nuddar honom. Ibland leker han att han är en katt.
 
Schack

De senaste dagarna har jag gått på dextropur och citronsyra. Min tunga och mina läppar mår nu väldigt dåligt, eftersom jag stoppar i mig tills jag börjar blöda i munnen. Syran fräter ju lite liksom. Sedan fortsätter jag en stund till eftersom det är så gott. Efter ett tag börjar man svettas. Dextropur är ett annat ord för druvsocker, vilket är den renaste och snabbaste formen av energi. Jag misstänker att det är därför jag ägnat morgonen åt att hoppa runt i mitt rum till Best of 2002 på Mtv. Känner faktiskt att det börjar bli dags att skaffa mig ett lite vettigare liv.

Doh !

image228Läste precis igenom inlägget jag blivit anmäld för lite mer noggrant. Har ju som den ängel jag faktiskt är innerst inne för några dagar sedan tagit bort ordet "äckel", vilket jag trodde att det hela handlade om. Upptäckte nu att det kanske inte var det enda elaka jag kläckt ur mig om personen i fråga... : )

"...Efter några minuter lunkar idioten lungt ut i köket och hävdar att man ska hälla varmt vatten på den bubblande huden eftersom han har gått en jävla röda korset kurs och vet bäst..."

 "...Jag är tvärsäker på att han är lika dum i huvudet som vanligt..."

" ...ligger i sin säng och bryr sig inte ett smack, jag skulle kunna döda den jäveln ibland..."

Zebra bitch

image226
Jag och Filippa efter några år som sneknullat gift par.

På lördag ska jag och Filippa ha möhippa.
Edvin och Sigge ska vara våra manliga strippor. Sigge är dock lite tveksam på grund av komplex över att han inte har lika mycket muskler som Edvin.
Edvin har vi inte riktigt vågat fråga än, men efter hans porrdans ute på öppna gatan för några veckor sedan har vi ju sett att han redan är haj på området.

Kvinnan i den vita hatten - ett år senare

Skolfoto

Jag ser ut som en rädd liten trollpacka.

Det här funkar inte

image219 image221 image220
Gud vad jag älskar när man känner sig smart på fyllan och skriver upp allt roligt man kläcker ur sig. Det finns bara en liten hake, och det är när man kollar vad man skrivit dagen efter. Jag förstår tammetusan inte ett dugg av vad jag dillat om.

"Rebecka... Det är så o shypru att knutpar"
17e mars, klockan 00:18

"Kbo man bli lika lika exkl om man rånar en bank på fyllam"
17e mars, klockan 02:05

"Alla som säger nej räcker upp en hand. Jag och filippb gör det"
10e mars, klockan 01:02

image225  image223 image224 

Några förslag på vad jag snackar om?

Ta dig i dalen, Karin Dahl

Efter förra inlägget har det bara trillat in anmälningar till höger och vänster angående stuff jag skrivit på min bloggeliblogg. Väldans roligt hurrni... Stop it!!      : |

Allas vår favorit-Becka är anmäld för förtal och kommer mycket troligt hamna i finkan.

image217Det här är fan helt sjukt. Min gamla blogg, www.hownish.blogspot.com, är anmäld för förtal och ligger nu som ärende hos PO, pressombudsmannen. Anmälan handlar om ett inlägg som skrevs i oktober förra året och detta fick jag alltså reda på nu som en liten skön överraskning på kvällskvisten. Personen som anmält mig känner sig kränkt av en sak jag skrivit om denna, kontaktat en jurist blabla och hela faderuttan. Vissa människor är bara inte kloka.

That's amore

Idag kom Peter hem från Thailand, så ni kanske förstår vad vi har gjort ikväll, hehehe,
IF YOU KNOW WHAT I MEAN?!
Yes, vi har såklart ätit pizza. Sen somnade han, den stackaren, och här sitter jag.

Hon trodde hon var gravid med apan, sen satt hon där ensam och jävlig.


"Ibland när jag är ute på stan så får jag en sån läskig känsla av att jag följer efter någon.
Fast jag vet inte vem det är.
Så då för säkerhetsskull så försöker jag titta ut någon som det absolut inte kan va.
Och så följer jag efter honom istället."

She's sexy, she's hot, she's everyting I'm not !

image217

Snusdusa

image216"på karla kan man va sig själv. på karla är allt möjligt. på karla är alla dörrar öppna. jag ska till karla, du ska till karla, tillsammans ska vi till karla. begynnelsen förintelsen oändligheten allt får sitt svar på karla. den första dagen skapade gud karla. alla andra dagar satt han på karla. stefan kristus!"

- Sms från Basseliten. En timme senare var Filippa och jag på sightseeing i bondehålan Fruängen med ett besök på ...ja, Karla, tillsammans med åtta älvsjöpojkar, två gånger Julia och ett gäng stackare som gud glömde. Mycket livat och glatt och blommor i morsans hatt. Vakten sa att Filippa och jag kan gå in på varandras ID så det ska vi göra nästa gång vi går ut. Jobbigt bara att Lippa har pass och jag leg (HAHA, leg!) , så det blir lite svårt att hävda att vi råkade hålla upp fel.

Igår lördag invaderade Juliorna mitt rum och spillde cider i min säng. Runt tolvsnåret vadade vi oss ut ur rummet, virrade runt på stan, tappade bort ena Julia, hamnade på citykrogen och sedan på efterfest i Fruängen hos Robban ..som skaffat sig en tredje bröstvårta. Nu måste någon för övrigt gå och baja blommor, så ..hej! : )


Gud har gått i pension och ägnar sig nu enbart åt matchmaking.

image215Mackan från Fattaru. Ända sedan gruppen slog igenom misstänker jag starkt att denna snubbe följer efter mig, jag ser honom nämligen överallt, hela tiden. Det sker bara när jag gör någonting konstigt. När jag snubblar, bråkar, hopphickar, skrattar så mycket att en gammal gömd för lite rostad smörgås flyger ut ur munnen, ja, så fort jag gör någonting som inte är riktigt okej för en frisk människa att göra öppet bland folk, då trippar denna kille lungt förbi. Han däremot är alltid helnormal, jag förstår inte hur han lyckas. Idag stod jag inne på Konsum och spanade i flera minuter över vilket smörpaket jag skulle välja att köpa. Självklart trippar Mackan förbi som en lugn pingvin. Jag vet inte vad, men gud är ute efter någonting här. Jag lovar. Kom ihåg var ni hörde det först.


Är på krogen och dricker skumpa och alla brudar tar på min rumpa

image216
Ibland tittar jag på min mamma och får lite dåligt samvete över att jag inte är lesbisk. Jag tror att hon skulle vara så glad då nämligen, det måste ju vara höjden av lycka för en feminist att få en lebbdotter. Hon skulle trippa runt i gayparaden med huvudet högt och vara stolt över mig. Ja, ibland har jag lite ångest över att jag inte är lesbisk.

Vårkänslor

Grillning ?rnsberg

Haha, jag älskar allas miner! Blickarna mellan Helle och Filippa är underbara! På söndag blir det 13 grader ute, någon som vill ha picknick? : )

Smörgåsproblem.

Jag har i hela mitt liv lidit av ett allvarligt smörgåsproblem. Jag tycker om rostade mackor, så därför brukar jag lägga ner brödskivan i brödrosten och vänta. Det är då mitt problem uppenbarar sig. Jag är nämligen för otålig för att vänta, så jag trycker upp den på en gång. Och så blir jag sur över att mackan är för lite rostad.

image212

QX är tydligen bara för homosexuella kex

image211Här till vänster ser ni mitt bidrag till den internationella kvinnodagen, dvs ett lite mer urringat foto på mig i min nya skjorta.

Ikväll har jag gjort om designen på bloggen lite om ni inte märker det, era blindstyren! Tyckte att bilden där jag pekar fuck you var ball och kunde representera mig på ett fint sätt, men nu plötsligt fick jag syn på mina ögonbryn. Det är någonting med dem som gör att min stenhårda fasad krossas och jag ser ..helt förfärad ut! Jag antar att det beror på att jag har haft en jobbig dag. Tog nämligen en gratistidning när jag gick förbi en klädaffär och upptäckte när jag kom hem att det var en bögtidning. Det var lite jobbigt, jag hoppas att ingen såg mig. Jag vet nämligen inte om det passar mig särskilt mycket att vara bög.

Boink Boink

Dagens roligaste länk. Ååhh vad jag lekte med hennes tuttar. Sedan kom en sur tant och sa att det fick vara nog. Snacka om glädjedödare. Jag ska aldrig tuta på prinsessans tuttar igen.

Dåliga tider är roliga tider

image208Jag har precis gått in i en djup depression. Gick till tandläkarn idag, i mina nya vårskor. När jag kom fram var ena hälen helt blodig av skavsår, och efter det gick det bara utför. Tandläkaren tog bort mina stygn i munnen och berättade att operationen har misslyckats. Han har alltså massakerat min mun och låtit mig lida i två veckor utan alkohol, för att till slut vara tillbaka på ruta ett. Jag var nära att ta en tandborr och döda honom på fläcken, men gick istället lugnt och sansat och tröstshoppade en svart skjorta. Såg en tjej i exakt samma outfit som jag, samma trenchcoat och samma keps i samma färger. Fick lite lust att döda henne också, men avstod. Hon hade ju trots allt  gjort väldigt bra klädval. Sen såg jag Sofi Fahrman lunka förbi. Till och med hon såg butter ut.


Hellow fellow!

Idag kände jag att det var dags att spana in vad det egentligen är för mystiska bankpapper som ohejdat strömmat in genom min brevlåda de senaste åren. Därför satte jag mig ner på golvet i mitt rum och spred ut alla rapporter runt omkring mig och kände mig som en riktig affärskvinna, ja, förutom det faktum att jag satt på golvet dårå och inte fattade någonting. Upptäckte i alla fall till min stora förvåning att det kom årsrapporter och shit inte bara från en bank, utan från två med ungefär samma summa. Jag misstänker att det betyder att jag har dubbelt så mycket pengar än jag vetat om, men för att vara på den säkra sidan gav jag mig ut på en promenad på jakt efter en smart bankman för lite hjälp.

image207

När jag hade kommit ända fram till Medborgarplatsen på mina höga stövlar utan att hitta någon pengagubbe började jag fundilera över om jag inte letade på fel ställe. Därför tyckte jag att det kändes som en bra idé att åka någon annanstans, så jag satte mig på tuben och åkte in till Centalen. När jag klev av inne i stan hade jag helt glömt bort mitt uppdrag så jag gick lite i affärer, köpte en tophat och en påse ostbågar och åkte hem.
Jag lovar, det är inte särskilt lätt att vara jag.

John Gallian..a verkar vara lite koko banana!

image206

Hundra höjdare är ingen höjdare

image204Är det bara jag som får huvudvärk av Filip och Fredrik nu för tiden? Känns som att de följer efter mig som vissa barn på fritids kan göra ibland, självklart bara de fula, halvtjocka eller snoriga. Jag satt nyss och panikgranskade tv.nu för att hitta något alternativ samtidigt som de tråkiga gubbarna de letat upp brölade på tvn medan de själva försökte överrösta image206dem med egenpåhittade jäättesmarta engelska ord för att tävla om vem som kunde spränga mitt huvud med irriterande goja snabbast. Och nu sitter ni säkert där och tänker men herrejesus amalia (Rebecka), hundra höjdare är ju jäättebra och om du inte tycker det så varför stänger du inte av programmet bara? Och då ska jag svara er!
Jag hittar inte min fjärrkontroll.

Chipspåsen - del 2

Fansinken också. Öppnade påsen. Kollade ner i den. Njöt lite av stunden då den första lukten nådde mina näsborrar. Och ser ..lättsaltade grillchips!! Det kan även vara rätt chips, men helt okryddade! 

Med detta faktum hade jag plötsligt ingen aning vad jag skulle ta mig till. Så jag åt en salamimacka.

En grisorgasm kan vara i 30 minuter.

Jag är så hungrig så att jag nästan dör. Har efter jobbet köpt och smugglat in en chipspåse i mitt rum men vågar inte öppna och smaka, än. Mamma är nämligen hemma. Känner hon lukten av chips kommer påsen vara uppäten inom 10 minuter. Hon är så glupsk, min mamma, och idag vill jag verkligen ha hela chipspåsen själv.

Det är ju faktiskt bara en 200grammare.

Lobsters <3

 
Sms 14:11:31 2007-03-04
"Jag saknar en enda sak: dig. Hela tiden varje dag. Du är min luft." : )

Hur de svart-vita svenska korna än är möstrade har de alltid svarta öron.

image192 image190 image193
Jag och Filippa lyckades ha nästan exakt likadana sockor på oss igår.
Snacka om fjantigt.
 
 
Igår var Emma, Johanna, Filippa och Maddiii hemma hos mig och myste lite i mitt discorum. Det skönaste var när Maddiii började hetsa till fajt mellan Lippa å Jojo, men när de väl började bråka blev hon helt ointresserad och satt och försökte pricka in ett sugrör i sin mun istället. Jag själv tyckte att det lilla tjaffset var otroligt roligt och när de började torkel-i-knipa mungripas och säga Jo Nä Jo Nä till varandra var det helt enkelt för kul för mig att hantera. Därför råkade jag glatt agera levande ölfontän över mina gäster. Efter det var stämningen på topp igen, vi var bara lite mer blöta allihopa än vad vi var innan.

 

För att ha gjort någonting av kvällen var vi tvugna att virra ut på någon krog, i det här fallet blev det ett kort besök på Söderkällaren med Edvin och Martin. När  vi skulle gå skilda vägar efteråt visste Edvin inte riktigt om han skulle kramas eller vinka, vilket resulterade i något som liknade en hot mama porrdans från hans sida. "Det gjorde jag inte alls." Hahaha Rud är så rolig!

Vi tjejer skrattade åt och härmade herr Ruds porrdans en stund och begav oss sedan glada i hatten hem till mig och hade efterfest med Chrille, Robban och Pontan. De ägnade konstigt nog småtimmarna åt att fnissa, klä av sig kläderna och ligga och svettas med varandra på en madrass på golvet i mitt rum.
 Vi tjejer satt mest i min säng och tittade på och kände oss manliga.

Vissa dagar är världen bara liten.

image191image192image188

Det ryktas att..
 ...Ingrid är med som modell på tre sidor i senaste numret av Cosmopolitan
...det är Pär som sjunger den lite mer homosexuella versionen av "I'll fly with you" i 3-reklamen.
...reklamen för hårprodukter där Catrin är modell senast blottade sig för mig när jag var hos frisören för några dagar sedan. Hon har ett otroligt runt ansikte på den bilden måste jag bara påpeka, nu när vi ändå är inne på ämnet.
...jag saknar min pizzaboll ..och att min fot precis somnade.

Ja jädrans!

Nu kom Emma hit. Hon kollade på mina tänder och sa att det såg ut som att jag har pubishår i munnen. Tack, Emma.

En liten eftersläntare

image186

Fick precis Maddiiis bidrag i sytävlingen och här är alltså hennes för- och efterbilder på det hon åstadkommit.
Jag tycker att hon har varit duktig. Notera hur hon även ändrat färg på hela byxan. Jag tycker att det helt klart är mycket imponerande, det ser ju ut som ett annat par jeans!

Sytävlingen!

image188 image187
För ungefär en månad sedan inledde jag, Maddiii och Rebbi en sytävling. Maddiii har bara lyckats laga en image189image190centimeter på ett par jeans så jag vet inte om hennes bidrag riktigt gills såhär i slutändan, moahaha! ...Min symaskin gick sönder efter att jag sytt ihop halva min självlysande klänning så den blev inte riktigt klar, men det erkänner jag ju självklart inte för er. 
 
Så, Rebbi med cc har alltså gjort en (jäklans snygg) kjol och jag med ck har knåpat ihop något som ska likna en tubklänning som lyser i mörker. Vem vinner? : D

Kan inte alla bara vara lika balla som Lily Allen?

Lily Lily Lily

Drop in och tidsbeställning.

De senaste dagarna har jag haft rätt fullt upp för att vara jag. Har varit på bio med Johanna, sen sov hon över, dagen efter åkte vi på ärenden i stan, gick hem till mig igen och åt mackor och chips, sen hämtade jag syrran, hon sov över hos mig, vi åt chips, idag lämnade jag henne, gick lite i affärer, var hos frissan, solade solarium och laddade upp med mer chips inför Filippas drop in hos mig.

Johanna Saralito Filippa

Nu ligger Filippa och sover och stönar på min säng ...och jag är trött på chips.

En krokodil kan inte räcka ut tungan.

3 41 2

By the way är det lite Michael-Jackson-smalvarning på min näsa ibland.